2777
2789
عنوان

شوهرم پیج مخفی داره

107 بازدید | 9 پست

من احساس میکنم شوهرم یه پیج داره تو اینستا که مخفی آخر تو سرچ های گوگلش هی میزنه فعالسازی اکانت و به عربی چیز های عاشقانه ترجمه میکنه ولی خب هیچ‌جا استفاده نمیکنه 

واقعا خیلی اعصابم خورده چیکار کنم ،یه راهنمایی کنید 

پارسال میدونستم میره تفریحی فیلم پو*ن میبینه بهش گفتم که فهمیدم گفتم بد میندازه فیلم دیدنت نبین مواقعی حس بدی دارم ، زد گوشیش رو شکوند اصلا نمیدونم چیکار کنم

چقدر احتمال داره با کسی چت کنه یادر ارتباط باشه

مثلا ترجمهکرده بود قربون چشمات بشم😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندی متن رو؟ گفته چقدر احتمال داره شوهرم پیج مخفی داشته باشع

ن منظورش اینه با وجود پیج مخفی و سرچ گوگلش ک چیزای عاشقانه رو خواسته ترجمه کنن بنظرتون دارع با کسی چت میکنه یا ن

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

یه دختر کوچیک دارم نزدیک ۴سال 

خیلی تو زندگی سختی کشیدیم هم اون هم من 

مثلا هر موقع میرم خونه مادرم تنها یا خونه نیستم احساس میکنم از این فیلم ها میبینه چون رفتاراش خیلی تغییر میکنه

انقدرم بد و تند ری اکشن داره که آخر تو رو مقصر میکنه 

حالا فیلم به درک اگر با کسی در ارتباط باشه چی؟

نمیتونم جلو خودمو نگهدارم که گوشیش رو نبینم 

میدونم کار درستی نیست ولی خب وقتی شکوند دارم و واقعی میشه چه خاکی باید بریزم سرم 

تو ارتباط باهم خیلی عشقم عشقم میکنه 

اصلا موندم واقعا😭