2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرز تهيه ماهي قزل الا سو خاري.



ماهي قزل الا رو تميز ميكنيم سر و دمش رو جدا ميكنيم داخل شكم رو خالي ميكنيم و ميشوريم استخون وسط و تيغ ها وو با كمك چاقو اروم ارو  بدون اسيب زدن به گوشت. قلفتي ( غلفطي ) درش بياريد  ميزاريم خوب خشك بشه بعد يكم نمك بهش ميزنيم بعد يكم فلفل سياه بعد يكم ابليمو روش ميريزيم و بعد زعفرون اب كرده روش ميماليم بعد پياز و سير خلال شده رو روي سطح ماهي قرار ميديم ميزاريم يك ساعت بمونه تو يخچال باشه بهتره من نذاشتم تو يخچال

بعد پياز و سير رو از سطحش بر ميداريم

يه دونه تخم مرغ رو خوب هم ميزنيم كه از حالت لختگي در بياد ميريزيمش كف يه بشقاب يكم گود

تو يه بشقاب ديگه پودر سوخاري تو يه بشقاب ديگه ادويه سوخاري ميريزيم ( ميتونيد ادويه سوخاري رو حذف كنيد ) ماهي ها رو دونه دونه اول تو تخم مرغ ( فقط سطح گوشتي شو ) بعد تو ادويه سوخاري بعد تو پودر سوخاري ميغلتونيم

بعد ماهي هاي اماده شده رو روباز خداقل نيم ساعت داخل يخچال قرار ميديم كه يكم خودش رو بگيره بعد بيرون مياريم روغن رو تو تابه داغ ميكنيم و با همون شعله تقريبا بالا ماهي ها رو از طرف گوشتي ( از طرف پوستش نزاريد تو تابه )

بزاريد تو تابه سرخ و خوشرنگ كه شد بر ش گردونيد طرف پوستي هم برشته بشه

بعد با برنج يا سبزي پلو سرو كنيد

ماهي سوخاري رو بدون برنج بخوريد هم خيلي لذيذه

اگه خواستيد مثل من با همين روش قارچ رو هم ميتونيد سوخاري كنيد كه خيلي عالي ميشه



تايم سرخ شدن ماهي قزل الا كوتاهه مواظب باشيد خشك نشه چون بافت لطيفي داره زياد سرخ بشه خوب نيست



نوش جونتون

https://t.me/kjhfset

با كانال اشپزي با سايو( مهتاب) همراه باشيد

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ماهیو که پاک کردم نمک میزنم میزارم نیم ساعت تا یکساعت تو یخچال بمونه بعد درش میارم میشورمش بعدشم روغنو داغ میکنم ماهیو تو مخلوط اردو زرد چوبه و فلفل سیاه میزنم و سرخ میکنم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
طرز تهيه ماهي قزل الا سو خاري. ماهي قزل الا رو تميز ميكنيم سر و دمش رو جدا ميكنيم داخل شكم رو ...

اسمش سوخاریه 

ولی داخلش کاملا پخته و نرم هست که با برنج بشه خورد 

طعمش هم فوقالعادست

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

وای با پیاز تازه بو زحم ماهی میزنه بالا خیلیا با پیاز دوس ندارن

نه بابا. 

عالی میشه. بعد چند ساعت، هر چی پیاز و اینا به ماهی چسبیده رو پاک میکنی و سرخش میکنی. اون موقع هم تو روغن بهش ادویه بزن دوباره. 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز