طرز تهيه ماهي قزل الا سو خاري.
ماهي قزل الا رو تميز ميكنيم سر و دمش رو جدا ميكنيم داخل شكم رو خالي ميكنيم و ميشوريم استخون وسط و تيغ ها وو با كمك چاقو اروم ارو  بدون اسيب زدن به گوشت. قلفتي ( غلفطي ) درش بياريد  ميزاريم خوب خشك بشه بعد يكم نمك بهش ميزنيم بعد يكم فلفل سياه بعد يكم ابليمو روش ميريزيم و بعد زعفرون اب كرده روش ميماليم بعد پياز و سير خلال شده رو روي سطح ماهي قرار ميديم ميزاريم يك ساعت بمونه تو يخچال باشه بهتره من نذاشتم تو يخچال
بعد پياز و سير رو از سطحش بر ميداريم
يه دونه تخم مرغ رو خوب هم ميزنيم كه از حالت لختگي در بياد ميريزيمش كف يه بشقاب يكم گود
تو يه بشقاب ديگه پودر سوخاري تو يه بشقاب ديگه ادويه سوخاري ميريزيم ( ميتونيد ادويه سوخاري رو حذف كنيد ) ماهي ها رو دونه دونه اول تو تخم مرغ ( فقط سطح گوشتي شو ) بعد تو ادويه سوخاري بعد تو پودر سوخاري ميغلتونيم
بعد ماهي هاي اماده شده رو روباز خداقل نيم ساعت داخل يخچال قرار ميديم كه يكم خودش رو بگيره بعد بيرون مياريم روغن رو تو تابه داغ ميكنيم و با همون شعله تقريبا بالا ماهي ها رو از طرف گوشتي ( از طرف پوستش نزاريد تو تابه )
بزاريد تو تابه سرخ و خوشرنگ كه شد بر ش گردونيد طرف پوستي هم برشته بشه
بعد با برنج يا سبزي پلو سرو كنيد
ماهي سوخاري رو بدون برنج بخوريد هم خيلي لذيذه
اگه خواستيد مثل من با همين روش قارچ رو هم ميتونيد سوخاري كنيد كه خيلي عالي ميشه
تايم سرخ شدن ماهي قزل الا كوتاهه مواظب باشيد خشك نشه چون بافت لطيفي داره زياد سرخ بشه خوب نيست
نوش جونتون
https://t.me/kjhfset
با كانال اشپزي با سايو( مهتاب) همراه باشيد