2777
2789

سلام دوستان

کسی قرص آپو متفورمین مصرف کرده برای تخمدان پلی کیستیک؟

من دو‌هفته میشه شروع کردم و روزی یکی میخورم 

اما از روزی که خوردم یکسره لکه بینی دارم گاهی قهوه ای گاهی قرمز

کلافه شدم میشه بگین شمام اینطور بودین یا نه؟

چیکار کنم به نظرتون؟؟؟

خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متفورمین مصرف کردم من درد دارم ولی لکه بینی ندارم

دردت چه جوریه 

منم مصرف میکنم 10 روزه دیروز پایین شکمم درد میکرد یعنی درد میگرفت ول میکرد دیگه شب به اوج خودش رسیده بود داشتم گریه میکردم خیلی شدید درد میکرد دیکلو فناک خوردم بهتر شدم دیگه نمیدونم از متفورمین یا نه

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید
دردت چه جوریه  منم مصرف میکنم 10 روزه دیروز پایین شکمم درد میکرد یعنی درد میگرفت ول میکرد دیگه ...

منم درد داشتم ولی نه اینطوری شدید

شاید تخمک گذاریتون بوده یا عفونت ادراری چیزی

خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖
دردت چه جوریه  منم مصرف میکنم 10 روزه دیروز پایین شکمم درد میکرد یعنی درد میگرفت ول میکرد دیگه ...

دردش کم نیس اما شدید نیس زیر دلم مثل درد پریود درد میکرد اخه من هشت ماه پریود نمیشدم به خاطرش رفتم دکتر ازمایش برام نوشت قندم ازآخرین حدِ  نرمال یه شماره بالاتر بود 

سونوگرافی ازروی شکم دادم نشون دادتنبلی تخمدان  دارم شدید بعد دکتر بهم گفت چون هم قندم کمی بالابود و تنبلی تخمدان هم دارم ممکنه این دوتا به همدیگه مربوط باشه ومتفورمین داد 

قضیه بارداری هم درکارنبود چون مجردم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم