2777
2789

سلام.صبح بعد ماه گرفتگیتون پر از انرژی رفقا

یه سوال.هفت هفته حامله یعنی چند ماهه؟و اینکه چطور باید محاسبه کرد ک تا زایمان چقدر مونده؟یه فرمولی داره مثلا روز لقاحو اینارو باید بدونی ک متاسفانه نمیدونم فقط سونو گفته ۷هفته تمام

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آخرین پریودت حساب میکنن.۷هفته میشه یک ماه و۳هفته

بچه ها ممنون از حواباتون ولی مگه نه اینکه باید از هفته ای ک سونو تشخیص داده دوتا کم کنیم ک بشه ماه؟من اصلا نمیتونم محاسبه کنم تاریخ لقاح کی بوده.گیج شدم

از اولین روز آخرین پریودی حساب میشه عزیزم. جنسیت نی نیت هم مشخص شد؟

نه بچه ها.تازه جنینم ندیدن فقط یه لکه سفید دیدن داخل ساک بارداری.

بیین برو تو گوگل سرچ کن ماشین حساب زایمان

برو توش یه سری اطلاعات میگیره تاریخ زایمان تقریبیتو میگه با تاریخ اخرین پریودیت میگه فک کنم برو سرچ کن مال من تقریبا درست گفته بود محدودش میگه بهت

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
بیین برو تو گوگل سرچ کن ماشین حساب زایمان برو توش یه سری اطلاعات میگیره تاریخ زایمان تقریبیتو میگه ...

رفتم عزیزم ولی تاریخ لقاحو هم میخواست ک من خاطرم نیست

اگه تاریخ اولین روز از آخرین قائده گیت رو بدونی تو این سایت برات محاسبه میکنه تو قسمت امکانات سایت هست 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته