2777
2789
عنوان

خانواده شوهر خيلي مذهبي

5377 بازدید | 88 پست

كيا مثه من خودشون زياد مذهبي نيستن ( نميگم قبول ندارم، دارم اما مانتويي هستم ، به خودم ميرسم، گاهي لاك ميزنم، به تيپ و ظاهرم خيلي اهميت ميدم) ، اما خانواده شوهرم مذهبي ان، و خيلي خشكن (البته تو پرانتز بگم شوهرم اصلاً مثله خانواده ش نيست خيلي اخلاقش خوبه از هر نظر و كاملا امروزيه) 

ولي من خونه مادر شوهرم كه ميرم خيلي معذبم به خاطر اخلاقشون، جالبه كه تو يه ساختمونم زندگي ميكنيم، زياد همديگه رو ميبينيم

كسي هست مثله من؟؟ چكار ميكنين تو اين شرايط؟

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به خودم میرسم لرایش دارم ولی چادر میذارم اونا هم خیلی رو گیرن ولی خیلی به خودشون میرسن ولی من روگیر نیستم معذب نیستم .

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

شاید منظوری نداشتیا ولی من خیلی دلم میگیره کسی اینطوری میگه که مثلا فلانی مذهبیه ولی من نه بعد در تعریف این نه میگید مثلا به خودم خیلی میرسم مگه مذهبی ها و چادری ها به خودشون نمیرسن؟چمونه مگه ما؟میپسندیم بیرون آرایش نداشته باشیم ولی این دلیل بر عدم آراستگی نمیشه رسیدن که همش ارایش و لاک نیست😔

لحنم دعوایی نیستا دعوا نکنید دلم گرفت😔

هیچی خودت باااااش..اعتماد بنفس داشته باش...به خاطر دیگران خودتو تغییر نده

دقيقا اهل ريا نيستم

نميتونم خودمو تغيير بدم وقتي ميخوام برم خونشون يا ...

شاید منظوری نداشتیا ولی من خیلی دلم میگیره کسی اینطوری میگه که مثلا فلانی مذهبیه ولی من نه بعد در تع ...

موافقم مثلا خانواده شوهر من خیلی شیکن ولی لاک زدن رو خز میدونن و الا میزدن میگن همه کسی شده . نظرات متفاوته

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
شاید منظوری نداشتیا ولی من خیلی دلم میگیره کسی اینطوری میگه که مثلا فلانی مذهبیه ولی من نه بعد در تع ...

منم همین حال شما بهم دست داد.چرا فکر میکنند مذهبیا آدمای کثیف و پلشتی هستند؟که اصلا ظاهر براشون مهم نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عجیبه که این تفاوت ها الان یادتون افتاده دوست عزیزم قبل از ازدواج باید به این تفاوت ها فکر میکردین!

نه الان يادم نيفتاده

گفتم همسرم خيلي خوبه

دوسش داشتم كه باهاش ازدواج كردم

الانم كاملا راضيم و خوشحالم از داشتنش...

من با همسرم و به خاطر همسرم باهاش ازدواج كردم نه خانواده ش !