من كه شكر خدا،،خیلی مقتصد و صرفه جو هستم و از یه طرف هم شوهرم یه مقدار سرمایه از قبل داره و اموراتمون را به نحوی میگذرونیم...ولی غصه دیگران و مخصوصا برادرام كه اجاره نشینن ...خیلی اذیتم میكنه،همش دارم دعا میكنم...
آره والا...آدم اجاره نده،شكمش رو سیر میكنه،،،بیچاره اجاره نشین ها فكر و استرس مضاعف میكشن...بیچاره ب ...
آخی...خدا درست کنه واسه همه مستاجرا...با این صابخونه های بی انصاف و بی رحم...داداش منم مستاجره...بابامم دلش نمیاد بهش کمک کنه...ما که خونه خریدیم اصن دلم نمیخاد اون بفهمه...و همش تو فکرشم😔
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
اینجا میگن صرفه جویی میکنیم غیر ضرور نمیخریم.تو یه تاپیک دیگه میبینم همه نوشتن عروسی فلان کسمون لباسم شد دو تومن یکی میگه لباسی که عروسی دوست شوهرم پوشیدم شد دو تومن اراشگاهم رفتم فلان تومن اصلا قیمتای فضایی میبینم.یکی میگه مهمونی دادم 3 مدل غذا 5 مدل دسر سالاد دادم.جشن دندونی گرفتم صد نفر رو شام دادم
آخی...خدا درست کنه واسه همه مستاجرا...با این صابخونه های بی انصاف و بی رحم...داداش منم مستاجره...باب ...
دقیقا منم مثل شما،،شوهرم هی میگه یه مسافرت بریم تابستان رو...چون میدونم برادرام تو مضیقه هستن اصلا دل و دماغ مسافرت و خرج كردن رو ندارم...خیلی ناراحتم...