2777
2789
عنوان

شوهر من چقدر نمک نشناسه بخدا

571 بازدید | 36 پست

داشتیم درمورد دیر حرف زدن پسر کوچیکه صحبت میکردیم. یهو برگشتم گفت پسر بزرگه هم از بس مامانم باهاش حرف زد زود حرف اومد. گفتم والله مامان تو که از هر انگ و ایرادی دریغ نکرد. همش روی بچم اسم میذاشت که اوتیسم و فلانه.

الان شده زحمتکش بچه های من؟

از خونه بیرونش کردن 4 سال تقریبا قطع رابطه بودیم. یکسال ماموریت بود یکبار ننه باباش نگفتن دست تنها به کمک نیاز داری یا نه.

الان یک ماهه باز میره اونجا دوباره اونارو میزنه تو سر من.

گفتم پس این دومی هم ببر ننت بهش حرف زدن یاد بده.

پس فردا بچم موفقیتی هم به دست آورد بگو از بس ننم براش زحمت کشید موفق شد.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بگو ببر بده خودشون این شوهرا همیننن

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت تو دعواها اسم خانواده هم رو نیارین

دعوا نبود. صحبت معمولی بود.

بدم میاد انقد بی توجهی میکنن به شوهر و بچه هام. بعد این میخواد به زور بگه اونا دوسم دارن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بگو ببر بده خودشون این شوهرا همیننن

همینو میخوام بگم.

میگم این یکی هم ببر مادرت بهش حرف زدن یاد بده

تاپیک آخرم مال شماست

دیگه بعد از سه تا بچه مشاور به کارم نمیاد.راستش زیاد مشاوره رفتم و تاثیری نداشته

زن هرچقد هم پشت مردش دربیاد اخرم همون مرد پشت خونوادش در میاد هرچقدم ک خونوادش باش بد رفتاری کردن نم ...

آخ گفتی.

یعنی یکبار نگفت پدر و مادرت چه صبری داشتن یکسال تمام ما رو با بچه هامون تحمل کردن خم به ابرو نیاوردن.

الان زرتی میگه ننم ال ننم بل

منم همینطورم. مشکل پسر من ضعیف بودن و لاغر بودنه. همیشه طعنه و کنایه میزنه که بندازه تقصیر من... 

همین امروز دو مورد اینطوری پیش اومد. 

در مورد حرف زدن هم بهت بگم من ازون مامانایی نیستم که خیلی با بچه حرف بزنم. ولی پسر من خیلی خوب حرف میزنه. اینو گفتم که بدونی ربطی نداره

منم همینطورم. مشکل پسر من ضعیف بودن و لاغر بودنه. همیشه طعنه و کنایه میزنه که بندازه تقصیر من... همی ...

بابا میدونم ربطی نداره.

میخوام بگم اونهمه بدی های خانوادشون نمیبینه.

بخدا اگه خانواده من باهام اینطوری رفتار میکردن دیگه اسمشون هم نمی آوردم. این دوباره افتاده دنبالشون که بهش توجه کنن

خواهر شوهرم هی زر زر میکرد واقعا ،خسته میشدم ولی احترام میزاشتم ،ی روز گفتم ببین بچه هر چی بلده شکل هر کی هست بچه ی منه خودتو خسته می‌کنی الکی .دیگه دهنشو بست

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خواهر شوهرم هی زر زر میکرد واقعا ،خسته میشدم ولی احترام میزاشتم ،ی روز گفتم ببین بچه هر چی بلده شکل ...

ببین من الان به مرحله ای رسیدم که جرات ندارن حرفی بزنن بهم. درجا جواب میدم.

مشکلم اینه که شوهرم گربه کوره است