2777
2789
عنوان

کلاس زبان

124 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من سطح المنتری هستم

میخوام دوباره کلاس برم و آیلتس بگیرم

به نظرتون کلاس ترمیک برم یا مکالمه؟

سفیر یا ایران استرالیا

آگه کسی از شهریه ها هم خبر داره ممنون میشم راهنماییم کنه

من به خود می بالم که در این عصر یخی ، همسری دارم که دلش آینه خورشید است

ترمیک برو چون سطحت پایینه و برا ielts به همه چی نیاز داری نه مکالمه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانون زبان از همه بهتره به نظرم.چون سطحت پایینه باید بری کلاس زبان نه مکالمه تا برای ایلتس آماده بشی ...

کانون رو دوست ندارم

میخوام یکساله آماده بشم واسه آیلتس

نمره اش رو هنوز نمی دونم چند میخوان ازم

کانون رو دوست ندارم میخوام یکساله آماده بشم واسه آیلتس نمره اش رو هنوز نمی دونم چند میخوان ازم

قلبنا سفیر هم بد نبود ، اما اگر بیسیک هستی و میخوای آیلتس بدی ( یکساله) باید خیلی وقت بذاری .من خودم ایلتس میرفتم آفرینش ، دکتر زارع راضی بودم.دکتر زارع واسه تکنیک ایلتس عالی بود . در نهایت به نظر من هرجا بری این خودت هستی که باید وقت بداری، زبان تمرین و استمرارش مهمه.سوال ایلتس داشتی ازم بپرس. زبانم بدک نیست😉 

قلبنا سفیر هم بد نبود ، اما اگر بیسیک هستی و میخوای آیلتس بدی ( یکساله) باید خیلی وقت بذاری .من خودم ...

بله، میدونم باید تمام تلاشم رو بکنم

ممنونم دوستم

شما کانون میرفتی؟

من کانون نرفتم اما دیدم هرکی رفته زبانشون خیلی خوبه.

پس لطفا بگيد از چه روشی و با کدوم موسسه کار کردید تا آیلتس؟

پس لطفا بگيد از چه روشی و با کدوم موسسه کار کردید تا آیلتس؟

من قبل دانشگاه میرفتم کلاس زبان و کلا زبانم خوب بود اون زمان شکوه و سیمین میرفتم . از طرفی چون تو دانشگاهیم که میخوندم زیاد با زبان سر و کار داشتیم ، خیلی از کتاب‌ها و منابعمون انگلیسی بود زبانم بد نبود در کل . واسه آیلتس هم که رفتم آفرینش تعیین سطح و واسه ایلتس شروع کردم، اما من دیدم کسایی که زبانشون خیلی ضعیف بود اما با تلاش خودشون کشوندن بالا و نمره خیلی خوب گرفتن.