2777
2789

🌙 طولانی‌ترین ماه گرفتگی قرن امشب رخ مي‌دهد

🌔 طولانی ترین ماه گرفتگی کامل در یک قرن اخیر، امشب، جمعه ﴿پنجم مرداد ماه﴾ اتفاق می‌افتد و با چشم غیر مسلح می‌توان این پدیده را در ايران رصد کرد.

🌓 این ماه گرفتگی در ساعت 21:44 آغاز و تا ساعت 03:57 بامداد روز شنبه (6 مرداد ماه) ادامه خواهد داشت.

🌒 وقتی ماه گرفتگی کامل باشد، همانند آنچه که قرار است جمعه اتفاق بیافتد، ماه به شکل یک دایره نارنجی و سرخ رنگ دیده می‌شود. به همین دلیل به آن ابر ماه خونین می‌گویند.

🌑 تمام مراحل این ماه گرفتگی که جمعه آغاز و در سحرگاه شنبه به پایان می‌رسد، به مدت 6 ساعت و 13 دقیقه و 48 ثانیه به طول خواهد انجامید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش خرافاته ترویج ندین استرس درست نکنید من سال ۹۵ بارداربودم ماه گرفتگی شد هیچی هم نشد هم نگاه کردم هم دستم با صورت وبدنم برخورد داشت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خرافاتی ها 😁

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
همش خرافاته ترویج ندین استرس درست نکنید من سال ۹۵ بارداربودم ماه گرفتگی شد هیچی هم نشد هم نگاه کردم ...

منم شنیدم فقط گفتم حالا هر کسی هر جور دوست داره انجام بده .دعوا که نداریم .من چون چند نفر تو خانوادمون هستن که ماه گرفتگی دارن و مادراشون هم میگن که اثر ماه گرفتگی هستش اطلاع رسانی کردم .همین .