2777
2789
عنوان

دردودل

209 بازدید | 18 پست

اجیا چرامن همش باشوهرم حرفمون میشه وقتی هم کسی دلمو شکست بهش گفتنی عوض اینکه منو اروم کنه میگه بقیه هرچی گفن نیابهم بگو بمن چ ربطی داره بخودتون مربوطه،واقعا کلافم ازدستش

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تقصیر شوهرته

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
خب با من دردودل کن عزیزم

عجب نکنه مرد وقیحی!!!؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
خب با من دردودل کن عزیزم

من عزیز یکیم بسه.

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی
من عزیز یکیم بسه.

😅😅😅

واقعا نمیدونم مردا چرا اینجورین.خودشون ک ی ناراحتی داشتنی میان هم دردی میکنن ولی بمارسیدنی نواعصاب.

عزیزم مشکلاتتو سعی کن خودت حل کنی

اکثرا مردا از زن مقتدر که خودش میتونه مشکلاتشو حل کنه خوششون میاد نه زنی که هی بیاد گله کنه از اینواون بهشون

وقتی کسی بهت چیزی میگه خودت همونجا جوابشو بده و بعدا نیا از شوهرت بخواه که بره با طرف برخورد کنه

اینطوری هم خودت راحتی و هم همسرت