2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 18 پست
زن محور آرامش خونه ست بااین حرفا آرامش و میگیری نگو  یه وقت میبینی که دافعه میشه ازت دورمیشه ...

درسته اونم میگه باکسی زدوخوردی داری نگوبهم ک اعصابمون بهم بریزه،خودت جوابشو بگو،میگه حرفای این واون واست زندگی نشه،ولی منم بعضی وقتادلم میخوادپای حرفام بشینه ک اونم نمیشینه

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی
عزیزم مشکلاتتو سعی کن خودت حل کنی اکثرا مردا از زن مقتدر که خودش میتونه مشکلاتشو حل کنه خوششون میاد ...

درسته اینم راه حل خوبیه.

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا کلا واسه درد و دل کردن مناسب نیستن اگ جایی یکی ناراحتت کرد یا باید با کلی سیاست بهشون بگی ک جبهه نگیرن یا خود خوری کنی چون سریع شمشیرو از رو میبندن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔