2777
2789
عنوان

کرم پودر برای صورتهای چرب

116 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من چند ماه دیگ اگه خدا بخواد میرم دانشگاه میخواستم یه کرم پودر یا موس خوب برای صورتهای چرب بهم پیشنهاد بدید 

صورتم خیلی چربه تقریبا روغن ازش میچکه یه چیزی باشه که تمام روز روصورتم بمونه و برق نزنه مخصوصا رو بینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کرمپودر باعث میشه شما منافذ پوستت باز بشه به مرور زمان از ضد افتاب استفاده کن خیلی بهتره و سبک تره من همیشه به دانش اموزام میگم این نکته که اگر میخاین پوستتون خوب نشون داده بشه به جای استفاده مداوم از کرم پودر ماسکای خونگی بزنید و حتما از ضد افتاب استفاده کنید و استفاده کرم پودر رو برای مهمانی و .... بذارید . من خودمم پوستم چربه . کرم پودر نوت میزنم برای مهمانی . عروسی کرم خوبی هست ولی الان خیلی گرون شده حتما چون برند معروفه و کاور بالایی داره 

جان من است او❤

حالا که پوستت چربه اکتی پور بگیر هم چربی پوستو کاهش میده هم ضد جوش برای مصرف روزانه هم مناسبه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
عزیزم کرمپودر باعث میشه شما منافذ پوستت باز بشه به مرور زمان از ضد افتاب استفاده کن خیلی بهتره و سبک ...

من زیاد نمی‌رم بیرون شاید ماهی یکبار این نوت خوبه بگیرم صورتم کک داره یه چیز می‌خوام پوشش خوب باشه

سلام دختر گلم چند سالته که از همین الان بخوای کرم پودر بزنی ...پوست شما مثل برگ گل می مونه ...صبح با یه صابون پن بشور بعد یه کرم ضد آفتاب فری اویل ....همین والا دختر من ۲۱ سالشه بجز ضد آفتاب و نهایت یه روژ صورتی چیزی اسنفاده نمی کنه 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))