2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینین حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه امتیاز حساب نمیشه فرزندم چن همه الان سر ترن اینجا

به جان دخترم هم از لحاظ قیافه و هیکل هم خونواده و اخلاق .تازه سنمم از عروس کوچیکه کمتره ‌.اون از شوهرش چند سال بزرگتره و دوس دخترش بود و قبل از ازدواج کلی آبرو ریزی را انداختن

جسارتا از ظاهر امر پيداست با شما كه عروسشون باشي حال نميكنن

خونواده شوهرم با منم حال نمیکنن  خخخخخ

چون میخواستن دختر خالشو براش بگیرن.حتی عروسی هم نگرفتم.از بس بی آبرویی کردن 

خدایا هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود
به جان دخترم هم از لحاظ قیافه و هیکل هم خونواده و اخلاق .تازه سنمم از عروس کوچیکه کمتره ‌.اون از شوه ...

این روزا اونا امتیازه اتفاقا

البته منم دوست بودمبا همسرم 

جاریام نه

کار بزرگترا اشتباهه

ربطی هم به سن جاریتون نداره

چن یعنی سنش از شوهرش بیشتره باید بهش کم بذارن؟

رفتارشون با شما اشتباهه چن همسرتون اونا رو عادت داده به نظرم

البته امیدوارم بهش سرکوفت نزنین

شوهرم خیلی مظلومه رو حرفم حرفی نمی زنه.گاهی وقتا حس میکنم چون مظلومه بهش هیچی نمیدن.ولی برادر شوهرم ...

میتونم درکت کنم عزیزم اما نمیتونم بفهمم چه دلیلی داره که اونا انقدر فرق بذارن،

کنجکاوم بدونم دلیلشون چیه،

اصلا کاش میتونستیم حرف حساب اونا رو هم بشنویم 😀🌸😄

خانوما اینکه الان من نمی ذارم دخترم یعنی نوه شونو ببینن گناه میکنم؟

عزیزم تو که اینجوری دلت هست و میگی صاف و ساده ای و وجدانتم تو این شرایط راحت نیست...

پس یجوری این قهرو خاتمه بده بهشون نزدیک شو بذار محبتا تو دلتون برگرده،گذشت کنخدا درست میکنه همه چیو...

اونوقت کم کم میفهمی خانواده شوهرت حتی اگه تو ظاهر به جاریت بیشتربها بدن،

ولی واقعا و تورو بیشتر قبول دارن

انشاالله کم کم به حق و حقوق مالیتم میرسی

ولی قهرو دوریو نفرستادن بچه اصلا راه درستی نیست اینجوری خودت همیشه در عذابی

همش میخوام ببخشمشون و دخترمو بفرستم بره ولی وقتی کارهاشون یادم میفته روانی میشم. از یه طرفم شوهرمم میگه خودتو از ارزش ننداز.میگه انقدر نمیریم تا خودشون بیفتن دنبالمون. خیلی ناجور سر دوراهی گیر کردم😔😔

همش میخوام ببخشمشون و دخترمو بفرستم بره ولی وقتی کارهاشون یادم میفته روانی میشم. از یه طرفم شوهرمم م ...

به نظر من نه دختر نه شوهرتو تنها نفرست،اینجوری میذاری اونا تو خلوت هرجوری میخوان راجع بهت فکر کنن و حرف بزنن و...

هیچوقتم نمیان ازت تشکرکنن که نوه شونو فرستادی.

اما اگه خودت بری همه چیودرست کنی قضیه فرق داره

به نظر من نه دختر نه شوهرتو تنها نفرست،اینجوری میذاری اونا تو خلوت هرجوری میخوان راجع بهت فکر کنن و ...

خیلی دلم گرفته لعنت بهشون که انقدر راحت دلمو شکستن.ممنون از راهنماییت گلم.شوهرمم وقتی بهش بیشتر از حد گیر میدم که تو برو و بچه رو هم ببر میگه یا باهم میریم یا اصلا نمیریم.بازم ممنونتم آبجی

همش میخوام ببخشمشون و دخترمو بفرستم بره ولی وقتی کارهاشون یادم میفته روانی میشم. از یه طرفم شوهرمم م ...

شوهرتم اشتباه میکنه،

برین که ارزشهاتو به دست بیاری،الانم که برات ارزش قایل نیستن...

بنظر من که اگردرست پیش بری همه چی درست میشه،قلبت صاف باشه از همه بهتر میشی.

من میگم تهش اینه یه مدت تلاش کنی و اونا درست نشن و نفهمن...نهایتا ازین عذاب وجدان راحت میشی،

دیگه خاطرتم جمع میشه درست بشو نیستن،

اگه اینجوری شد دیگه بهشون فکر نکن بشین راحت زندگیتو کن،فکر کن اصلا پولدار نیستن،

انشاالله روپای خودتون به خونه و همه چی میرسین.