2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینین حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش ها اگه اینجا سفت نگیری کلاهت پس معرکه است،یهو دیدی اخر عمری همه چی زدن به نام اون یکی

بنظرم کم کم رخنه کن و هرجوری هست نزدیک شو بهشون،ببین اون عروسه چه میکنه که کمکش میکنن شما هم همونجوری کن

بعضی وقتها ادم باید قهر کنه ارج بذارن بهش،بعضی وقتها باید مهربونی کنه سرش کلاه نره

خدایا شکرت هزاربار

حق داری عزیزم ناراحت باشی منتها ارزش پدر و مادر خیلی بیشتر از پول و خونه و ماشینه

و 

بترس از مردی که بخاطر مال دنیا با پدر و.ما  درش قطع رابطه کرده و تمام زحمتایی که براش کشیدن رو ناچیز دیده....

نه خودشون انتخابم کردن و شوهرمم پسندید

پس براشون متاسفم

از عذاب بچه خودشون لذت ميبرن

تَو اين دوره زمونه ملت يه ألونك رديف ميكنن بچشون اسايش داسته باشه

اون وقت اينا اينجورين

به شوهرت بگو بچه بدون مادرش هیچ جا نمیره شما میخوای بری برو😒

شوهرم خیلی مظلومه رو حرفم حرفی نمی زنه.گاهی وقتا حس میکنم چون مظلومه بهش هیچی نمیدن.ولی برادر شوهرم بی حیا و آبرو بر هستش 

پس براشون متاسفم از عذاب بچه خودشون لذت ميبرن تَو اين دوره زمونه ملت يه ألونك رديف ميكنن بچشون اسا ...

بخدا انقدر دلمو شکستن که حد نداره.نه تنها من دل پسرشونو بیشتر شکستن خیلی راحت فرق میذارن

وای تنم مورمور شد

بهشون بگو اگه می خوان پسر و نوشون رو ببینن براتون خونه و ماشین بخرن

احساس کردم کلا پسر کوچیکرو بیشتر دوست دارن

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
شوهرم خیلی مظلومه رو حرفم حرفی نمی زنه.گاهی وقتا حس میکنم چون مظلومه بهش هیچی نمیدن.ولی برادر شوهرم ...

نعمت توی جهان قسمت پررویان است

خون دل میخورد آن کس ک حیایی دارد