2777
2789

سلام ببخشید اگر تو ثبت نام غیرحضوری همونجا ک باید مدارک اپلود میکردیم

بدون کنکور دانشگاه ازاد معدل رو‌ به اشتباه کمتر از معدل واقعی وارد کنیم مشکلی پیش میاد؟

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتتون بخیر

مردی که همسرش فوت کرده خونه بنام خانمش هست بعد فوت خانم مال کیه چجوری تقسیم میشه یه بچه پسر هم دارن پدرو مادر خانم زنده ان

طلاها و جهیزیه تو خونه مال کی هست؟

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

سلام ببخشید اگر تو ثبت نام غیرحضوری همونجا ک باید مدارک اپلود میکردیم بدون کنکور دانشگاه ازاد معدل ر ...

تا زمان و تمدید ثبت نام و ویرایش باید درست میکردین اگ وارد دانشگاه شدین به امور دانشگاهی بگین 

وکیل پایه یک دادگستری حقوقی 

تا زمان و تمدید ثبت نام و ویرایش باید درست میکردین اگ وارد دانشگاه شدین به امور دانشگاهی بگین

ن ببینید

تو انتخاب رشته همچی درست و دقیق زدم

تو ثبت نام غیرحضوری موقع اپلود مدارک معدل کمتر زدم

حالا مبگن مهم انتخاب رشته عس

چون اون فرصت ویرایش برا انتخاب رشته بود

برا ثبت نام غیرحضوری نبود

حالا نگرانم مشکلی پیش بیاد 

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

سلام وقتتون بخیرمردی که همسرش فوت کرده خونه بنام خانمش هست بعد فوت خانم مال کیه چجوری تقسیم میشه یه ...

من وکیل نیستم...

ولی طبق آنچه خوندم و بلدم میگم....

سهم پدر و مادر ‌یک ششم...مرد یک چهارم..سهم پسر از باقی ارث معلوم میشه طلا هم جز ارثه

سلام وقتتون بخیرمردی که همسرش فوت کرده خونه بنام خانمش هست بعد فوت خانم مال کیه چجوری تقسیم میشه یه ...

اگ‌ پدر مادر مطالبه مهریه کنند بله باید پرداخت شه زوج از تمام اموال زوجه ارث می برد و زوجه در صورت فرزنددار بودن زوج یک هشتم از عین اموال منقول و یک هشتم از قیمت اموال غیرمنقول اعم از عرصه و اعیان ارث می برد در صورتی که زوج هیچ فرزندی نداشته باشد سهم زوجه یک چهارم از کلیه اموال به ترتیب فوق می باشد.

اگر  شده فرزندی نداشته باشد، و شوهر او زنده باشد، نیمی از اموال  همسر او تعلق می گیرد. بقیه اموال، در صورت زنده بودن والدین ،  نسبت یک سوم  مادر و دو سوم  پدر منتقل می شود. اما اگر  دارای فرزند باشد، سهم شوهر کاهش یافته و  یک چهارم اموال محدود می شود

وکیل پایه یک دادگستری حقوقی 

اگ‌ پدر مادر مطالبه مهریه کنند بله باید پرداخت شه زوج از تمام اموال زوجه ارث می برد و زوجه در صورت ف ...

ممنون از شما 

سپاس🙏

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار