2777
2789

سلام...

من یه سری نذر و ختم دارم هر روز انجامش دادم تا اینکه امروز حالم خیلی بد شد و بستری شدم بیمارستان 

کسی میتونه کمکم کنه بخونه برم؟؟

زیارت عاشورا 

سوره ملک 

سوره حشر 

10بار دعای مقاتل 

3بار سوره طه

سوره یس

واقعا نمیتونم بخونم ممنون میشم کمکم کنید 

وقتشم تا فردا عصره

ممنون😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 

سلام علیکم بلا دور باشه ازتون 

ایشالله زودتر خوب بشید

من سوره یاسین وملک وحشررامیخوانم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام علیکم بلا دور باشه ازتون  ایشالله زودتر خوب بشید  من سوره یاسین وملک وحشررامیخوانم& ...

عزیزم یاسین رو یه خانوم دیگه میخونه 

ممنون میشم اگه یه دونه دیگه رو بردارین😍

عزیزم یاسین رو یه خانوم دیگه میخونه  ممنون میشم اگه یه دونه دیگه رو بردارین😍

سوره حشروملک وطه سه بار را من برمیدارم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم ممنونم طه رو هم یه خانوم دیگه میخونه  ممنونم از لطفت عزیزم

پس من فقط سوره ملک وحشررامیخونم

عزیزم پس شما همونطور که اول گفتین  زحمت 3تا سوره طه رو هم بکشین لطفا  10تا مقاتل بامن

به روی چشم

خانوم گل

استارتر عزیز من  10مرتبه مقاتل رو خوندم 

همون دعایی که با الهی کیف ادعوک  شروع  میشه آخرشم یا ارحم الرحمین هست دیگه ؟درست میگم ؟

آخه از نت گرفتم با اینکه اسمشو نوشته بازم میترسم اشتباه بشه.

درهرصورت به خودمم چسبید و قشنگ بود امیدوارم حاجت روا بشی و خیلی زودم خوب بشی 

تو دعاهات مامان منم یادکنی ممنون میشم خیلی گرفتاره

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
استارتر عزیز من  10مرتبه مقاتل رو خوندم  همون دعایی که با الهی کیف ادعوک  شروع   ...

اره عزیزم ممنونم دوست عزیزم

چشم حتما دعا میکنم شماام برای من و خانوام دعا کن تا از این مشکلات در بیایم