2777
2789
عنوان

ندید پدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😖😅😒

| مشاهده متن کامل بحث + 88453 بازدید | 886 پست

من خیلی خیار دوست دارم .پارسال بعد عروسی برادر شوهرم میوه خیلی زیاد اومد بعد مادر شوهرم گفت چون زیاده تو نایلون تقسیم کنیم به فامیلا هم بدیم به منم گفت برو یه ظرف بیار واسه خودت بردار .من رفتم یه لگن آوردم بین این همه میوه بیشتر خیارارو خالی کردم برا خودم .در همین بینا عجله ای خوردنم میخوردم .قیافه مادرشوهرم اینجوری بود😯گفت میوه های دیگه رو نمیخوای😐هیچی دیگه اونجا تازه متوجه شدم خیلی ندید بدید بازی در آوردم 😊

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
موز خوردن با دو سه حرکت کجاش چیپه😁😁😁 موز میوه ی نرمیه خوب قورتشم بدی دادی نیازی به جویدن ندارهههه ...

آخه گلم ندیدی چطوری موز میخورد که 😂😂😂 مثل این موز نخورده ها دقیقا مثل ندیذ پدیدا.

منم مامانم خیلی میوه خریده بود همه دخترا تا قبل ازدواجشون دردسر میوه و شیرینی خریدن بخاطر خواستگاریو دارن 😘😘😘😘

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که این تاپیک داغه بچه ها برام دعا کنید به حاجتم برسم این هفته گفتن جوابش میاد ❤️❤️

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

برادرشوهرم دو سال پیش یه گوشی الجی خریده هر دفعه میبینیمش یه ویژگی جدیدشورو میکنه اخرین باربه شوهرم گفت وقتی دکمه ی بکشو میزنی تند برمیگرده خخخخ

حالا شوهرم اپل داره منم سامسونگa7

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

بچه ها یه بار رفته بودم اژدر زاپاتا ازین ساندویچ قزور بهمون داد ... ملو جمعی از بچه های کلاس و دوست پسراشون ساندویچو به صورت طولی گرفتم سمت دهنم ...اندازه ی گاراژ همسایمون دهنمو وا کردم به دندون گرفتم دیدم پسره قرمز شده بود از خنده بلند شد رفت دوستام زدن زیر خنده خییییلی ضایع شدم عییین نخورده ها 💔💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
 میدونم عشقم شوخی کردم باهات نکنه تو با من شوخی نداری   آخه من فقط با کسایی که میشناسم ...

نه عزیزم میدونم گلم 😍😍😍😍 نرگس جون دوست رپر من😍😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

از خودم یادم نیس  مغزم نمیخواد ضایعم کنه 

ولی یه بار  تو مدرسه داشتم ضعف میکردم یه آبمیوه کیک گرفتم  عادت داشتم عین اوسکولا تعارف کنم به بچه ها   هیچکی نخورد  یهو یکی از همکلاسیام که وضعشونم خوب بود دوتاشو گرفت جلو چشام خورد    کلا دیگه کلمه تعارفو میبینم جیغ میزنم   

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   

منم وقتی نوجوون بودم فکرکنم دوم راهنمایی بودم..مامان بزرگم ازمکه که برگشته بود کیفشو بازکرد..سوغاتی هاروکه گذاشت زمین من ودخترخالم حمله کردیم ازهرکدوم برداشتیم..پسرخاله هامم خندیدن بهمون..نمیدونم چرااون کاروکردم.ندید بدید نبودم اصلا..بابام فقط ماموریت خارج ازکشوربود وکلی سوغاتی می اورد..بعدمامانم ی چشم غره رفت همشو گذاشتم زمین..نمیدونم چرا جوگیر شدم وپریدم رو وسایلای بنجول چینی که ازمکه اورده بودن😐😂دوسال بعد هم عمره رفتن..دیگه موقع بازکردن سوغاتی رفتم بیرون ازاتاق😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

اوستا بنا داشت خونمونو تعمير ميكرد بعد هر چى من نظر ميدادم لج ميكرد باهام ميگف نه من استادمو شما نميدونى كلى كلاس ميذاشت بعد يهو چشاش افتاد رو گوشه خونه بادى تو غبغب انداخت و گفت مثلا اونجا بايد دستشويي فرهنگى ميزديد كارگرش كنارش بود گفت مگه ر ي د ن هم فرهنگ مي خواد اوستا😳 من سرررررخ شدم از خنده 😂😂😂😂

يه بار يكي يكي از دوستام گفت يكي از بچها رو ديده گفتم ماشينش چي بود گفت ٤٠٥ من اشتباهي فك كردم گفته ٤٠٧ ذوق كرذم كردم ك خوش ب حالش و ماشين خوبيه و حسابي تعريف كردم ابروم رفت😐

حتما تو دلش گفته اخي اين واسه ٤٠٥ اينقد ذوق زده شد ماشين بهتر ببينه چيكار ميكنه😂😂😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن