2777
2789
عنوان

ندید پدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😖😅😒

| مشاهده متن کامل بحث + 88452 بازدید | 886 پست
سوگل جونم پست قبلیت ریپلای نشد 😍😍 از قبل کپی داشتم انقدر دوست داشتم خاطره ام پست اول تاپیک تو باشه ...

میددونم زندگیم 😍😍😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناموسا؟😅

هانیه .... اینو همیننن الان یادم اومد شکست سختی بود 💔💔💔💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
سلام خواهر شوهر من قبلا پول نداشت نون بخورخ،خدابرلش خاست و کار شوهرش عوص شده ،الان همش میگ پیف پیف ا ...

آره منم دیدم اینجور افراد و 😷

من که روم نمیشه لباس کهنه و سالم خودم و به کسی ببخشم چه برسه پاره باشه😏

بخر بده استاد محترم  بگو اون موقع ویار کرده بودم    

وای چچچچقد زشت 😕😕😕بخدا هیچ کس نرفت جلو اونوقت من... 😅😅😅

وای هارلی تو فوق العاده ای دخترررر

عشقمی 😍😍😍😍

بچه ها یه بار رفته بودم اژدر زاپاتا ازین ساندویچ قزور بهمون داد ... ملو جمعی از بچه های کلاس و دوست ...

مگه جور دیگه ای هم میشه خوردش😂😂😂 وای پس من خیلی خیلی ندیدپدیدم امشب فهمیدم

آخ جاااان منم ندید پدیدممم😁😁😁❤❤❤

خدا هست.
هارلی نعلتی ذهنم قفل شده چی بگم😐از قبل خبر میدادی آماده داشته باشم😆😆

باور کن آدمای این مدلی خییییلی زیادن شاید ندید پدید نیستن ولی ندید پدید بازی دارن 😅😅😅😍😍😍

کلاس پنج بودم رفته بودیم خونه همکار ننم بعد خونه نبود که کاخ سفید بود،قشنگ 2تا خونه ما توش جا میشد

زمستون بود حیاطشون عینهوو تو این کارت پستالا،بعد دهنم یه متر عین اسب آبی وا شده بود خدا کسیو ذلیل نکنه تو نگو چلمم آویزون شده😢😢

مامانم دسمال نداشت با سر مانتوم چلممو پاک کردم رفتیم تو،زنه خوشگل و شیک و پیک من همچنان عین اسب آبی

بعد دخترش همسن خودم بود کسافط باهام حرف نمیزد،شکل انترم میداد  نهار چلو پلو خوردیم دشوری داشتم رفتم تو کی دلش میا بیاد بیرون😩،ادلکن بود ریخته بود این وسط چن پیف زدم پیفا قاطی شده بود بو امشی میدادم 

مامانم تو اون خونه خیلی ویشگونم گرفت دیگه م پامونو اونجا نزاشتیم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

سوگل 😂😂😂😂😂😂

نادیا ... خون به مغزم‌نمیرسید 😅😅😅😅😅

من حالم خوب نیست که تعریف کنم  فردا تاپیکت بود میام میگم

وا چرا عشقم ؟؟؟؟بیا بهم تو خ بگو...