بچه ها من یکی از فامیلام بچش شپش گرفته بود امشب داشت برام تعرسف میکرد میگفت همه کار کردم سس سرکه اسپند شامپو روغن گیاهی روغن زیتون دکتر سوسک کش همه چی سر این بچه بدبخت زدش میگه یه روز تو اینستا داشت میچرخید یه شونه دید قیمتشم ۲۶ ۲۸ اینا یادم نیست حرفاشو دقیق بعدش میگه با خودش من که همه کار کردم همه جور خرجی کردم بزار اینم بگیرم دیگه و نذر کرد اگه کله بچش خوب شه با همه اشتراک بزارش به منم گفت اگه عضوی جایی هستی بگو من خودم میدونم چه دردیه و از این صحبتا خلاصه شونرو میارن براش اول روغن زیتون زد بعدش بلافاصله میره اون شونرو میگیره میزنه اولش هیچی نمیومد بعد لومد دسته هاش بزرگتر گرفت دید همینطور داره رشکا و شپشا میاد پایین هر شونه ای که میزنه تو نه روز بچش خوب شد روزی دوبار میزد اسم شونشم نیت ویو همه مدل داره برقی و غیره ولی همین خانمه همون فلزیشو گرفت خلاصه اینطوریا خواستم منم در این امر خیر سهیم باشم😁😁😁😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.