2777
2789
عنوان

درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااای وای به حال ما هاااااا هنگ میکنم ها اینچور چیزارو شنیدنی

البته ما نفري ١تومن از حقوقامونو پس انداز ميكنيم خونمونو عوض كنيم چندسال ديگه

ولي اگه هدف خاصي نداشته باشي راحتتره

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خدا بزرگهههههه .گرونی بدبخت کرده دیگه 

اره قشنگم خداکنه ...

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خیلی خوبه که کار داری قدر کارتو بدون 

من كه راضيم از كارم

ولي خب خيلللي سخت گذشت اوايل

چون ٦صبح تا ٦عصر سركارم

خونه داري اشپزي همسر داري

بعضي وقتا مهمون داري براي من كابوس بود

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من كه كار نميكنم شوهرمم ٣ تومن هر ٤ ماه يكبار ميگيره،اجاره و قسط نداريم ميگذره يه جوري 

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

حالا من نمیدونم متاهل هستید یانه ولی وقتی متاهل باشی بچه هم داشته باشی مستاجر هم باشی به نظرمن دومیلیون  کمه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز