2777
2789
عنوان

درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 65 پست
من عاشق غذا بیرونم بی انصاف ها لاقل فست فود گرون نمیکردن😢😢😢😢😂

فست فود فقط فلافل  . هنوز همون سه تومنه. البته تا هفته پیش که اینطور بود 

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ پس از کجا میفهمی چچوری باید خرج کنی و مدیریت

به خدا نمیدونم . خیلی هم خرج میکنه 

کلی وام و قسط هم داریم 

منم هیچ وقت لنگ پول نبودم کلی هم ولخرجم 

ولی شغلش آزاده . یه وقت میگه بد نیست یه وقت میگه اوضاع راکِته . نمیدونم والا به خودش هم میگم موندم از کجا در میاری . میگه از این جیب میگیرم میدم به اون از اون جیب میگیرم خرج میکنم و همین جور چرت و پرتا 

منم برام مهم نیست دیگه 

پول در بیاره . حالا چه کار باشه چه نباشه  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من عاشق غذا بیرونم بی انصاف ها لاقل فست فود گرون نمیکردن😢😢😢😢😂

عزیزم ولی به نظرم هیچی مثل خوش گشتن وشادزندگی کردن نیست..

این لحظه هامون دیگه نمیان خودت روبه چیزی که دوست داری مهمون کن فکرپولش رونکن توتمرکزت باخودت تکرارکن خیلی پول داری وبااین جورچیزهاپس اندازت تموم نمیشه😙

شوهر منم خیلی خیلی اضافه کار میبینه تقریبا همیشه وگرنه نمیرسونیم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
به کی بگی هلو کیلویی12تومنه😢

دقیقاً به همین دلیل خیلیا نمیتونن این میوه را تهیه کنن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم