2777
2789
عنوان

درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 65 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای دوست عزیز چه دل خجسته ای داری بحث ما سر درامد 1یا2هست 4تومن بماااااند

آره عزیزم اگه هیچ مسافرت نری لباس نخری تفریح مثلا پر خرج نکنی میهمانی ندی وهیچ کدوم از مراسمات فامیلی رو انجام ندی میتونی با ماهی 2تومن برسونی تا آخر ماه

من که ازعید یه جفت جورابم نتونستم بخرم...ازمیوهای فصل فقط هلو طالبی خریدم.ولی خوردنی برام مهم نیست .قبلا یه امیدی داشتم ازاین خونه جابه جا شم ولی بااین اوضاع مگه خدا خودش کمکم کنه.ناامید نیستم ولی خیلی غصه بقیه رو میخورم.میگم چجوری زندگی میکنن.وقتی سرچهارراه میبینم یه عده گرما برای هزار تومن دستمال میفروشن میگم لعنت به این حکومت چرا باید اینجور باشه وضعییت این کشور😔😔😔

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.

هميشه تابستونا ما كلي ميوه ميخريديم تابستون ميوه بايد ارزون باشه خيار كيلويي ٤٥٠٠چه خبره اخه

هندونه كه همه تو خونشون بود الان شده لاكچري

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد