2777
2789
عنوان

آیا رفتارهای شوهر خواهرم با خواهرم نگران کننده نبست

| مشاهده متن کامل بحث + 10196 بازدید | 175 پست

عزیزم این محاسن که گفتید جزو وظایفش،،،، متاسفم واسه هم جنسای خودم که انقدر خودشونو بی ارزش و بی پناه میدونن و بودن با همچین مردی براشون خوبه،،، یعنی چی آخه؟؟؟ ازدواج به چه قیمتی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر ازدواج کنه باهاش خیلی باید بسازو لال و بیخیال باشه تا کارشون به طلاق نکشه وگرنه کسی که بد دهن و ...

دقیقا گاهی خواهرم مامانم بهش میگه بگو زودتر دنبال عروسی باشه میگه بهش بگم به دعوا میرسه یعنی میترسه ازش 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آخه خواهرم دوسش داره و حتی به خاطره اون تو رو مادرم و پدرم وایمسته 

خواهرت خیلی بی عقله،،، همین خواهرت چند صباح بعد با چشم گریان و یه بچه از همتون طلبکار میشه که چرا جلوشو نگرفتین

چشمی که هرز بپره و بددهنی عادتایی هستن که هیچوقت ترک نمیشن اگه همین الان که عقد هستن جدا بشن خیلی بهتره تا 5سال دیگه با یه بچه به مشکل برخورد کنن

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   

آخه عزیز من مردی که به این راحتی با وجود زنش با دخترای دیگه حرف میزنه چجوری میتونه زنشو دوست داشته باشه خونه و سرویس طلای گرون خریده که خریده دلیل نمیشه چشم رو بد دهنی و ارتباطش با دخترا ببندید شما اخلاق مهمه اخلاق

بعدشم شما میگی این آقا خودش قبل ازدواج رابطه جنسی داشته خودش مگه چه .... هستش که بخواد خواهر پاک شما رو که فقط صیغه شده بوده قبول کنه یا نکنه کسی دم از این حرفا باید بزنه که خودش پاک بوده باشه نه هرزه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من