2777
2789
عنوان

آیا رفتارهای شوهر خواهرم با خواهرم نگران کننده نبست

| مشاهده متن کامل بحث + 10196 بازدید | 175 پست

من با اینجور ادمی ازدواج کردم و نتیجش تباهی بود 

میدونم الان حرف هیچکی براتون فایده نداره و فقط تاپیک زدید که اروم بشید و کار خودتوتو میکنید 

شوهر خواهرت بیمار روانیه عین شوهر من

من فقط اومدن بگم اینده خواهرت تباهیه 

خدانگهدار 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با اینجور ادمی ازدواج کردم و نتیجش تباهی بود  میدونم الان حرف هیچکی براتون فایده نداره و فق ...

عزبزم اونا ازدواج کردن الانم بچه دارن مال ۵ پیش تاپیک ای خداااا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزبزم اونا ازدواج کردن الانم بچه دارن مال ۵ پیش تاپیک ای خداااا

ای بابا😂😂😂 خدا روشکر که خوشبخته 

البتع منم بچه دارم و اطرافیان همه فکر میکنن بعد اون ماجراها خوشبختم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
به نظر میرسه اینقدر اطرافیان نامزدی قبلی رو تو سر خواهرت زدن اعتماد بنفسش رو پوکوندن آخه چیه این مرد ...

نامزدی من قبلی من؟؟ مگه من چندتا نامزدی داشتم 😂😂

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بچه ها اون خانم کامنت گذاشت تاپیک اومد بالا  خواهرم خیلی زندگی خوبی داره الان تازگیا هم بچه اش ...

خدا روشکرر 

گاهی اوقات دِلِت از کَسی میگیره کِ... فِک میکَردی با هَمِه فَرق دارِه:) ️ 
ای بابا😂😂😂 خدا روشکر که خوشبخته  البتع منم بچه دارم و اطرافیان همه فکر میکنن بعد اون ماجراه ...

دقیقا درست میگی و باصداقت.... از این مرد زندگی‌ خوشبخت در نمیاد 

ولی خب مشخصه دختره بابت نامزدی که به هم زده خیلی از اطرافیان‌بی فرهنگش حرف شنیده برای همین عقد رو دیگه‌به هم‌نزده.... الانم به بقیه نشون‌میده خیلی خوشبخته ولی یه همچین زندگی فقط ظاهرش خوبه و احتمالا خرج کردن مرد خوبه (من اسی رو نمیشناسم ولی شاید خونواده شون خیلی پولدار نبودن و برای همین بیشتر به چشمشون میاد که مردی پول داشته باشه..... 

وگرنه کدوم زنی میتونه با اون‌مرد رابطه داشته باشه و دلش واقعا صاف باشه وقتی چند دقیقه قبلش فحش ناموسی به مادر و خواهرش داده .... به عنوان یک زن ناراحت کننده هست خوندنش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊