2777
2789
عنوان

آیا رفتارهای شوهر خواهرم با خواهرم نگران کننده نبست

| مشاهده متن کامل بحث + 10194 بازدید | 175 پست

اصولا ادمایی ک پایبند به اخلاقیات نبودن بعد ازدواجشون هم احتمال داشتن رابطه های پنهانی زیاد هس چون از قدیم گفتن ترک عادت موجب مرض است

ولی در هر صورت امیدوارم ایشون ب خواهرتون وفادار باشن  

You are the best version of yourself

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز این محاسنی که گفتی همینجا تموم شد یا دامه داره آخهاینارو بالای ۹۰ درصد مردا دارن

نه ادامه داره میگم که بیشتر وقتا دعوا و فحش کاری داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

همون سرویس طلا رو با جعبش عمودی بکن تو ........نظرم نسبت به دوست داشتن عوض شد کلا

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

خدای من فقط موندم چقدریلکس درباره اینکه هزارتا دوست دخترداره،رابطه جنسی،فحش و...حرف میزنی استارتر،این آدم ارزش ی ثانیه موندنم نداره

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

ینی شیفته ی علاقش به خواهرت شدم😐 خواهرت چرا تا حالا باهاش مونده دقیقا به چیش دل خوشه نزارین خووشو بیچاره کنه ایشون هیچ چیزی برای دلخوشی ندارن رسما با ازدواج با این اقا از بدبخت هم فراتر میشه

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت
مطمئنید این بنده خدا  از سلامت  روحی و روانی برخوردارن؟؟؟

نمیدونم والا وکلا عصبی و حتی تو جمع همش به خواهرم چپ چپ نگاه میکنه اکر به کار اشتباه کن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خود استارترم مشكل داره طرز فكرش مثلا سرويس گرون ميخره براش🔫😑

دقیقا 

کاری به استارتر ندارم اما مگه طلا خریدن‌نشانه دوست داشتنه! 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

انقدر خواهرتو دوس داره که حتی با اون تحریک نمیشه اونم تو عقد که آقایون داره از چشمشون اسپرم میپاشه 

و این کلکسیون محاسن تو عقققد اسم کس دیگه رو آورده 

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

فکر کنم استارتر مسخرمون کرده!طرف بد دهنه!دست بزن داره!خیانتکار هم هست!غلطی هم نبوده که در مجردی نکرده باشه بعد تازه میخواین ببینین این رابطه نگران کننده اس  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
خیلی آدم بدیه که به خواهرت بگو کات کنه باهاش

آخه خواهرم دوسش داره و حتی به خاطره اون تو رو مادرم و پدرم وایمسته