خواهرم با یه آقایی یکسال که عقد کردن این آقا اخلاق بدی که دارند اول اینکه خیلی عصبانی میشن و زمان عصبانیت مدام فحش میدن اونم فحش های رکیک حتی به مامانم فحش میدن که من یکبار دیدم تو پیام هاشون به مادرم گفته بودن مادر ج ...مدام با خواهرم بحث دارن تقریبا هرروز وبه بحث کش میدن دوم اینکه تا حالا خواهرم تو گوشیش پیام های زیادی رو به دختر ها دیدن که قبلا باهاشون دوست بوده و هنوز این پیام ها و شماره ها تو گوشیش هست پاک نکرده که حتی قبلا باهاشون رابطه جنسی داشته و خواهرم میگه اوایل که باهاش رابطه داشتم زمان رابطه اسم یه دختر رو به زبون آورده و تازگیا خواهرم میگه یه دختر بهش پیام داده چرا نیستی و اونم گفته ازدواج کردم و دختره گفته زنتو بپیچون بیا و خواهرم وقتی به دختر زنگ زده کلی به خواهرم فحش داده اما اخلاقای خوبم دار مثلا خواهرم خیلی دوست داره بیشتر وقتا میبرتش خونه خودشون یعنی طاقت دور نداره میخواد خونه بخر سرویس طلا گرون خرید براش و با اینکه خواهرم قبلا با یه آقا صیغه نامزدی خونده بود عقد نه نامزدی بازم انتخابش کرد بهش توجه داروهای خیلی باهاش بحث میکنه و تو دعوا بهش فحش زیاد میده اینم بگم حتی بهش گفته که من بین تو خانوادم تورو انتخاب میکنم دیگه نمیدونم راست و دروغ