2777
2789
اینی ک شما میگید رو نمیدونم اما بی بی چک های عادی در هر حالی هاله نصعه پررنگ کمررنگ هر حالتی جز سفید ...

نه خوب من خودم تجربه دارم توآزمایشگاه انالا که درست میشه

الان دوباره از ۸۴ میشی صد کیلو 😨 ولی می ارزه لامصب من هنوز اضافه وزن بارداریم تو تنمه وای از این ...

دیگه بچه بیاد دوباره کم میکنم کم خوری. روزی یه ساعت چها دقیقه پیاده روی دواشه  مسارم پاین بچه یکسالش بشه خددازوشکر ارادشو دارم بشه فقط

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان یادم افتاد رفتم یدوفولیکمو خوردم😁😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من دکترم گفت دو ماه قبل بارداری یدوفولیک ویتامین Eو ویتامن C+ZINC بخور.من از 24اردیبهشت هم خودم هم ش ...

ویتامین دی ای  و اسید فولیک منم تک توک میخوردم 

دیگه بچه بیاد دوباره کم میکنم کم خوری. روزی یه ساعت چها دقیقه پیاده روی دواشه  مسارم پاین بچه ی ...

علائم هم داری؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
یدوفولیک بهتره یا اسید فولیک

یدوفولیک 

چون ید داره و کشور ما متاسفانه ازین لحاظ اب و خاکش فقیره

البته بازم از دکترتون بپرسین 

استارتر ۶ ماهه دنیا اومدی؟😆😆😆😆😂

یدوفولیک بهتره یا اسید فولیک

یدوفولیک چون ید خودش خیلی مهمه.ویتامین Cو E هم بخور خیلی مهمه مخصوصا براآقایون من اینا رو هررروز میخورم ولی ویتامین Dرا برحسب عادت ماهی یکبارمیخورم

علائم هم داری؟

اره کمر درد زیر رحمم یه حالتی سوزن سوزن میشه قبلا همش یه هفته قبل پریودی درد شدید سینه ورم میگرفتم ایندفعه ولی فقط سرش دست میزنی درد میگیره یکم حالت تهوح هم میگیرم با ترش میکنم  گلاب به روت دهنم هی خشک میشه دسشویی نگو زرت زرت تو دسشوییم ادرار 

انشالا هستی منم دیروز بعد دوسال انتظار کاهش وزن ده کیلویی خدا امام رضا  انگاری صدامو شنیدند &nb ...

چقدر خوشحال کننده 

انشاالله ب سلامتی 

برای منتظرای دیگه نی نی سایت هم دعا کنید

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
یدوفولیک چون ید خودش خیلی مهمه.ویتامین Cو E هم بخور خیلی مهمه مخصوصا براآقایون من اینا رو هررروز میخ ...

تو بارداری اینا احتیاط داره باید دکتر تجویز کنه