2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که چیزی نمی بینم

ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خوب من بیکار بودم از این تستام توخونه داشتم 

اخه روح و روان ادمو بهم میریزن اینا😣😣😣

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اخرین پریودت کی بوده؟ من ۲۸ خرداد😁😁

من 5تیر اخرین پریودم بود من کلی دوا ذرمون خرج کردم ولی نشد که نشد  تا این دکتر گفت. دیگه باید سه ماه واسی تخمکات استراحت کنن اگه شدی شدی نشدی بری تهران همه میگفتن وزنت یهو بالا رفته واسه اونه. منم اراده کردم از 1خرداد رژیم ورزش شروع کردم نزدیک ده کیلو کم کردم نخ کیلوینم از 94رسیدم 84الان. هستم. که خدارو بدون هیچ دارو قرصی تستم مثبت شد ازمایشم قشنگ اوکی شه تمومه

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
من 5تیر اخرین پریودم بود من کلی دوا ذرمون خرج کردم ولی نشد که نشد  تا این دکتر گفت. دیگه باید س ...

توکل به خدا 

ان شاالله به مراد دلت برسی

تغذیه و ورزش و کم کردن وزن خیلی خیلییییی موثره 

من 5تیر اخرین پریودم بود من کلی دوا ذرمون خرج کردم ولی نشد که نشد  تا این دکتر گفت. دیگه باید س ...

منم 15 کیلو کم کردم ولی قبل کاهش وزن اقدام نداشتم من از 81رسیدم به 66

توکل به خدا  ان شاالله به مراد دلت برسی

اره  کاش از اول وزنم کم میکردم فکر کن فولیکول ها خوب داشتم چهار پنج تا ولی حامله نمیشدم اخرم وزنم کم کردم شدم امروزم تستم پر رنگتر از دیروز خدازشکر خدا به همه بچه سالم بده منم بده الهی امین

الان دوباره از ۸۴ میشی صد کیلو 😨

ولی می ارزه

لامصب من هنوز اضافه وزن بارداریم تو تنمه وای از این چاقی بعدش

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

افرین افرین چه دوستان با اراده ای

منم 15 کیلو کم کردم ولی قبل کاهش وزن اقدام نداشتم من از 81رسیدم به 66

من تو دوماه کم کردم ج گرفتم ایشالا توام بگیری❤