2777
2789
میگم ولی الان استرس دارم چون رحمم دوشاخه خیلی میترسم نمونه    

خدا بخاد هر چیزی ممکنه بسپار به خودش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ۶ ماهه دنیا اومدی؟😆😆😆😆😂

نه فقط شوهرم که رفت سرکار دیگه نتونستم بخابم دیگه بیخوابی وبیکاری به ذهنم فشارآورد تجهیزاتم فراهم بود پاشدم چکش کردم.آخه خاله شوهرم دیشب تادیدم گفت حامله ای؟؟چشمات چرا اینجوری شدن

ای جاااانم... میفهمم... منم اون موقعها با این ک خیلی علاقه نداشتم باردار شم بیبی خیلی میزاشتم ولی س ...

چشششششششم حتما عزیزم تو دعا کن باشم سریع همینجا ریپلای میکنمتو خبر. خوش بهت میدم یا امام رضا خودت نگاهم کن دیروز تو مهمونی انقدر همه پرسیدنو گفتن حالم بد شد دیگه بخدا

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
نه فقط شوهرم که رفت سرکار دیگه نتونستم بخابم دیگه بیخوابی وبیکاری به ذهنم فشارآورد تجهیزاتم فراهم بو ...

امان از این قدیمیا لامصبا از چشم میفهمن🤣🤣🤣

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نمیخام فعلا به کسی بگم ازطرفی هیجان وشک داشتم گفتم باشما درمیون بزارم

اره فعلا صبر کن بزار سونو قلب رو بری بعدا 

ان شاالله خیره

چشششششششم حتما عزیزم تو دعا کن باشم سریع همینجا ریپلای میکنمتو خبر. خوش بهت میدم یا امام رضا خودت نگ ...

انشالا مامان میشی عزیزم منم شش ساله ازدواج کردم خودمون درس ودانشگاه داشتیم نمیخاستیم ولی جدیدا کلی پشتمون حرف زدن ماهم دیگه دیدیم بهتره شروع کنیم

نه سر خود نیست دکترم زنگ زدم شیاف پروژسترون شبی یدونه گفت بطار اسید فولیکم بخور یکشنبه ازمایشت تکرار ...

اسید فولیک چند میخوری؟؟چرا گفت بخور

انشالا مامان میشی عزیزم منم شش ساله ازدواج کردم خودمون درس ودانشگاه داشتیم نمیخاستیم ولی جدیدا کلی پ ...

منم دوسالو نیم خودمون نخواستیم العان نزدیک ۸ماهه اقدامم دیگه عالمو ادم حرف میزنن برام

چشششششششم حتما عزیزم تو دعا کن باشم سریع همینجا ریپلای میکنمتو خبر. خوش بهت میدم یا امام رضا خودت نگ ...

دامنت سبز عزیزم...

خوش خبر باشی ایشالله

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

منم دوسالو نیم خودمون نخواستیم العان نزدیک ۸ماهه اقدامم دیگه عالمو ادم حرف میزنن برام

واقعا نمیدونم بچه داشتن ونداشتن ما چه فرقی به حال اونا داره.من خودم هیچ برام مهم نیست که کی چی کار میکنه متعجبم ازاینا.من حتی دوست پدرشوهرمم گفته بود..متاسفانه همه هم فک میکنن حتما زنه مشکل داره که بچه دارنمیشن

واقعا نمیدونم بچه داشتن ونداشتن ما چه فرقی به حال اونا داره.من خودم هیچ برام مهم نیست که کی چی کار م ...

دقیقا تمام درد. ادم همینه ک فکر میکنن همیشه مشکل از زنه