2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم

ببخشید گلم در مورد عفونت میخوام سوال کنم 

من تو هفته 18 هستم قبلا یکم عفونت داشتم پماد کلوتریمازول استفاده کردم خوب شدم الان دوباره چند روزه علائم عفونت دارم به نظرتون چیکار کنم خیلی نگرانم به خاطر زایمان زودرس 😔

ببخشید گلم در مورد عفونت میخوام سوال کنم  من تو هفته 18 هستم قبلا یکم عفونت داشتم پماد کلوتریم ...

کاندیدا یا قارچ واژینال باعث زایمان زودرس نمیشه ولی چون باعث انتقال به مجاری ادراری میشه باید حتما درمان بشه. شما باید مجددا همون پماد واژینال کلوتریمازول و یا قرص واژینال نیستاتین بگیری و شبی یک بار بزاری البته بهتره تا 2 هفته ادامه پیدا کنه تا بهبود کامل حاصل بشه. متاسفانه خود بارداری بدن رو مستعد ابتلا به عفونت قارچی میکنه که باید خیلی مراقب بود و اگر خانم در منزل یا محلهای رفت و امد شما داشته باشه منجر به عفونتهای مکرر پس از بهبودی میشه

کاندیدا یا قارچ واژینال باعث زایمان زودرس نمیشه ولی چون باعث انتقال به مجاری ادراری میشه باید حتما د ...

ممنون عزیزم 

من قبل از بارداری این همه عفونت نداشتم تا به حال کلی اذیتم حالا دوباره پماد رو میگیرم و استفاده میکنم

بازم مرسی از راهنماییتون