2777
2789
عنوان

پريود پس از سقط جنين

121 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام كسى اطلاع داره كه پس از سقط جنين با قرص از كى پريود بعدى شروع ميشه يعنى مثل تاريخ قبليه ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه سیکلت بیس و هفت روزه بوده همون موقع پریود میشی 

خب من بيست و يكم سقط داشتم يعنى تازيخ بعدي پريودم ميشه بيست و يكم ماه بعد ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
من چهار تیر سقط داشتم یک مرداد پریود شدم 

يعنى مثل تاريخ قبليت پريود شدى ؟خونريزى سقطط چند روز طول كشيد ؟

يعنى مثل تاريخ قبليت پريود شدى ؟خونريزى سقطط چند روز طول كشيد ؟

بله دقیقا امروز سومین روزمه و خیلی شدیده البته من برای پاک شدن رحمم جوشانده ی آویشن و بابونه و چای کوهی و بومادران خوردم شاید بخاطر اینا شدیدتر شده

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
این سوال منم هست 26 خرداد سقط داشتم اما هنوز پریود نشدم😣😣😣

من خیلی گرمیجات خوردم شاید بخاطر همین پریود شدم

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
بله دقیقا امروز سومین روزمه و خیلی شدیده البته من برای پاک شدن رحمم جوشانده ی آویشن و بابونه و چای ک ...

منم از اين جوشنده ها ميخورم هنوز ولى اين لكه بينى لعنتى پاك نميشه 😣

این سوال منم هست 26 خرداد سقط داشتم اما هنوز پریود نشدم😣😣😣

عزيزم تو هم از اين جوشنده ها كه دوستمون گفتن حتما بخور خيلى خوبه 

منم از اين جوشنده ها ميخورم هنوز ولى اين لكه بينى لعنتى پاك نميشه 😣

مطمئنی بقایا نداری ؟ سونو دادی بعد سقط ؟

مطمئنی بقایا نداری ؟ سونو دادی بعد سقط ؟

نه هنوز ندادم دكترم ميگه طبيعيه بمون تا قطع بشه ولى منم نظرم اينه بقايا دارم