2777
2789
عنوان

بچه ها، هاله داره یا منفیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 47 پست

اگر هفته پیش بتا ۶۰ بوده پس مطمعن باش هاله برای همونه گلم الان باید بتات روی ۳۰ اینا باشه که هاله انداخته بلد میگن بعد از سقط بعد از پریود اول بتا کامل میاد پایین و صفر میشه

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هفته پیش بتا ۶۰ بوده پس مطمعن باش هاله برای همونه گلم الان باید بتات روی ۳۰ اینا باشه که هاله ان ...

پس صبر میکنم تا هفته بعد اگر پری نیومد دوباره بیبی میزارم

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

اصلا من شنیدم بعد از سقط و قبل از پریود اول اصلا زن تخمک گذاری نداره چون سیستمش ریخته بهم بعد از پری اول برمیگردی به حالت اول

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
اگه۵تیر سقط داشتی پس کی و چجور نزدیکی کردی که الان مثبت بشه باید بعدسقط سه ماه وایسی بدن برگرده

دو روز بعدش خونریزیم قطع شدم. ما هم شروع کردیم

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
دو روز بعدش خونریزیم قطع شدم. ما هم شروع کردیم

کسی که سقط کرده دیگه ماه بعدتخمک گذاری داره پس چجور گرفنه جلل خالق خداباید بخواد همینجاس

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
منم میگم حداقل دو دوره پریود شه بعد اقدام کنه به این سریعی خطرناک نیست؟؟

چراهست ولی بایدخدابخواد انشالاباردار باشه و خدانگهش داره براش

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔

سلام منم پنج مرداد موعدمه تا دیروز بی بی هام منفی بود کاملا امروز ولی صبح بی بی زدم هر دوشون بعد دو سه دقیقه  هاله انداختند واضح  رفتم از دادم. بتام 8بود قبلنا که از میدادم بتام 2 بود همش گفت مشکوکه  ولی بارداری احتمال زیاد ده یعنی بارداری گفت باید 42ساعت دو برابر بشه منم یکشنبه میرم از میدم اینم بگم هاله من تو عکس معلوم نمیشه ولی خودم میبینم توام یکشنبه از بده منم فقط کمر درد دارم رحمم سوزن سوزن میشه یه حالتی مثل پریودیه   استراحت کن  

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی