2777
2789
عنوان

بچه ها، هاله داره یا منفیه؟

585 بازدید | 47 پست

سلام دوستان این عکس بیبی چک من هست دیروز صبح گذاشتم. پریروز لک های صورتی دیدم. موعدم هم ۵ مرداد هست. همسرم میگه هاله داره ولی به نظر خودم منفیه. چند روز هم هست دل درد و کمر درد شبیه پریود دارم.

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله داره عزیزدلم مبارکا بااااشه 😍😍😍میگما شما همون خانومی نبودی که تازه سقط کرده بودی عزیزم؟

اره منم ولی میگم منفیه شوهرم میگه مثبته

بچه ها من ۵ تیر سقط کردم. هفته پیش شنبه آزمایش دادم بتا ۶۰ بود. 

وا اگه بتات ۶۰بوده که بارداری گلم چرا شک میکنی  هاله داره مثبته انشالا

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
ااا ببین به احتمال زیاد بتای همون سقطه پس پریود اولتو شدی؟

نه نشدم. دیروز رفتم دکتر با قاطعیت میگفت دوباره باردار شدی اگه لک دیدی و دل درد داری.دارو داد گفت اینا اگر باشه نگه میداره بچه رو. هفته دیگه پریود نشدی بیا باز

احتمالا به خاطر اینه که هنوز بتا کمی بالاست از سقط قبلی... شما که تازه سقط داشتید حتما باید جلوگیری کنید تا بدن آسیب نبینه.