2777
2789
عنوان

بیاین لطفا برای پدرم ی مشکل بزرگ پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 34 پست

ببخشيد ولي سر لج افتادن پدرت يكم كارو سخت كرده وگرنه صاحب خونه ميتونه دو ماه جلوتر اعلام كنه من خونرو ميخوام حتي اگر تازه قرارداد نوشته باشين ، الانم اعصاب خودتونو خورد نكنين ي خونه جديد پيدا كنين چون به جابي نخواهد رسيد اين دعوا

اگه اثر انگشت نزده باشه.چاره ای جز تخلیه ندارید.بعدشم این آدم خطرناکه بلند شید از اونجا.

ما از خدامونه بلند شیم ولی  دیگه الان دیره الان بلند شیم دادگاه میگه حتما واقعا جعل کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقده رهنتون؟هرچی زودتر پاشید بهتره بلند نشی باید بیشتر جریمه بدی روز بروز.یهو میبینی از رهنتون یه قرونم نرسید بهتون

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
الان بلند بشیم باید. چند ملیون جریمه بدیم چون اون مدعیه اینا دوساله اینجا میشینن. پانمیشن

اشتباه کردین سر لج انداختینش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
منظورم ۳۰ هزارتومنه ها.نه ۳۰ میلیون

میدونم.     ما قبلا رفتیم مشورت گرفتیم وکیل گفته بود میخواس نیاد تمدید کنه چون امضایی که هردو طرف قرار داد هست یکیه گفته بود خودش محکوم میشه  

ما از خدامونه بلند شیم ولی  دیگه الان دیره الان بلند شیم دادگاه میگه حتما واقعا جعل کردین

چه ربطی داره.پانشین ضرر میکنین.بخاطر یه ادم عوضی بهش بگین اینبار تو دادگاه دست بذاره رو قران.یه برنامه ضبط صدا هم بریزید تو گوشی بزنگین بهش باهاش مهربون صحبت کنید از زیر زبونش بکشید که اون موقع نوشتی امضا کردی حالا چرا زدی زیرش جواب اونم بشنوید.صدارو بدید وکیلتون.این کار بهتره.یکی که اروم بحرفه باهش خرش کنه بازبون خودش بگه اره من نوشتم ولی الان پاشن.مثلا یکی که بگه واسطه شدم مشکل حل بشه.فهمیدی؟اون موقع متهم میشه خودش

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

توافق کنید

میفرستن شورای حل اختلاف رضایت میدن ان شالله

اگر هرچیزی طبق قانون بره جلو این مشکلات پیش نمیاد الان چند تا تاپیک اونورتر هم مشکل پیدا کرده بودن با صاحب خونه

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
میدونم.     ما قبلا رفتیم مشورت گرفتیم وکیل گفته بود میخواس نیاد تمدید کنه چون امضایی که ه ...

وکیلا خیلی چرتو پرت میگن.اخرشم دادگاه رای رو به صاحبخونه میده اگه مدرک گیر نیارید.صداشو فقط باید ضبط کنید بدید به وکیل .همین

اگه پسره آدم لاشی نیست و دنبال خسارت نیست و فقط می خواد بخاطر گرونی بلندشون کنه سعی کنین با توافق بلند شین بدون خسارت دادن و گرفتن ، شکایتم پس بگیره.

چون دادگاه کلی داستان و الافی داره و آخرم حق ب حق دار نمی رسه مگر بعد ی دهه.

هر چقدرم دست خطش رو عوض کرده باشه از دست نوشته های قبلیش متوجه میشن کار به کارشناسی خط بکشه اونا تشخ ...

نه بخدا دست خطش زمین تا اسمون فرق کرده حتی مدل نقطه هاشم عوض کرده من دیدم گریم گرف