2777
2789
عنوان

واقعا چرا جاری انقد موجود بیخودیه؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیر اصلا هم اینجور نیست باید مثله آیینه با خانواده شوهر بود دقیقا عین خودشون رفتار کنی نکه بهت بی ا ...

😗😊

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
جاری بزرگه من خیلی خوبه. مثل یه دوست صمیمی و دلسوزه. ۷ ساله با هم هستیم هر روز هم با هم تلفنی صحبت م ...

جاری من فقط یکبار تو بارداریم منو دید

وقتی هم پسرم دنیا اومد بیمارستان نیومد تا ده روزگیش دید بعدش یه تاپ شورت که سر هم ده خزارتومن هم نمی شد خرید داد مادرشوهرم بهم داد 

منم منتظرم باردارشه تا مثل خودش جواب بدم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه ما اصلا دوست نداره رفت اومد رو من با مادرشوهرم جایی میرم نمی آد فقط دوست داره با خانواده خودش باش ...

همون بهتر که مزاحم نشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

من جاری داشتم طلاق گرفت بنده خدا ادم بدی نبود تو روم واقعا خوب بود گفتن پشت سرم حرف زده ولی قبل اینکه بفهمم طلاقش دادن

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

ولی من یدونه جاری دارم که واقعا ماهه، خانم، فهمیده و هرچی ازش بگم کم گفتم. هم خوشگله هم کدبانو و هم مهربون. خیلی هم باهم خوبیم. یک سال باهم اختلاف سن داریم اما اون جاری اوله و البته دخترعموی شوهرش. خلاصه که اصلا کرم جاری نداره و هرچی به نظرش خوب برسه خیلی سریع میگه . مثلا دفعه پیش خونمون بود میگفت قیمه‌هات خیلی خوشمزه میشه چکار میکنی؟ و ....خواستم بگم شخصیت و منش هرکس با بقیه فرق داره 

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

جاری بزرگه که یکساله باهممممه قهره یکساله نه دیدیمش نه میدونیم جرا قهره

جاری دومی دوره ازمون ماشاالله دکترا داره و هیت علمی دانشگاهِ و ازمنم بزرگتره احترامشو دارم 

جاری سومی کارش به هیچیل و هیچکس نیست بی ازارِ بی ازارِ یوقتایی بعضی کاراش رومخه ولی درکل خوبه 

امااااااااان از جاری چهارمی اعجوبه ایه بخدا 

از هرررررلحاظ که فکرکشو بکنی از 4تا جاری کمتره

نه تحصیلات داره دیپلمس

نه خانواده با اصل و نصبی داره(تو منطقه ما اصل و نصب و طایفه خیلی مهمه و تو ازدواجا اهمیت داره)طوری که پدرشوهرم راضی نبود ِتو مراسمشون باشه

خالش کارگر خونه خاله های مامانمه 

ولی انققققققققققد خودشو میگیره فک میکنی کیه بامن که کلاااااا لجه همش درحال رقابته بامن😂😂😂من زندگی روزمرمو میکنم اون نکاهش به منه که جکار میکنم همون و انحام بده من خودمم شاغلم دستم ازاد تره تو خرج کردن برادرشوهرطفلی من کارگر ساده است بخدا قسم میره لباس و کیف ک کفش نسیه میخره که ازمن بیشتر خریده باشه😐😐😐

تومهمونیا خواهرشوهرام بزرگترازمنن جلو پام بلند میشن ولیش اون نشسته منم ففط سلام میدم بهش همین کلا رومخه با اینکه دیر به دیر میبینمش ولی بازم خیلی نکبته حالم ازش بهم میخوره

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

من تعجب میکنم اونایی که از خانواده شوهرشون بدشون میاد چطوری ادعاشون میشه شوهرشون رو دوست دارن. حقیقتا ما زن ها خیلی بدجنسیم      

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم