2777
2789
عنوان

اطلاعات بچه داری مامانت بیشتره و درست تره یا مادر شوهرت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 80 پست
قطعا مادرم فرزند به خوبی من تربیت کرده اینم نشونش

مریم ریزه میزه؟!

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم یه فوق مادره من همه چیز رو از اون یاد میگیرم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

مامانم شدیدا تو تربیت خصوصا موفقه

شوهرم میگه اگر مجبور بشم یه روزی بچه رو دست یکیشون بسپرم با خیال راحت دست مامان تو میسپرم

عالیه هااا عالی

بدم میاد ازین مامانبزرگایی که وسط تربیت بچه توسط پدر مادر یهو میان میگن ولش کن بچم گناااااه داره😐😐

قشنگ گند میزنن

مامان من اصلا اینجوری نیس

هیچ کدوم هر دوشون روومخن

آخ گفتی

عزیزترینم,دخترم لیلای من،من مادرت هستم…من با عشق, با اختیار, با آگاهی تمام پذیرفته ام که مادرت باشم تا بدانم خالقم چگونه مخلوقش را دوست میدارد هدایت میکند و در برابر خواسته های تمام نشدنی اش لبخند میزند و در اغوشش میگیرد, من یک مادرم هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد… من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشود… تا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد…من نه بهشت می خواهم نه اسمان و نه زمین … بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت را میبینی…من مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را. من هیچ نمی خواهم هیچ … هیچ روزی به من تعلق ندارد, همه روزها ساعت ها و ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من،  با اختیار به عشق، تو را به این دنیای پر آشوب خوانده ام…

منم خودمو  و دکتر و اینترنت بعضی وقتا مامانم .مادرشوهرمم هر چی بگه بعدا میپرسه میگم آره انجام دادم ولی انجام نمیدم .همش میگه بچه رو لخت کن گرمشه جلوی کولر منم گوش نمیدم

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند

از نظر من مامانم . اما از نظر جاریم مادرشوهرم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

من فقط به حرف دکتر گوش میدم

و اگه کسی بیش از دو سه بار یه حرف غلط رو بخواد بهم تحمیل کنه با اینکه خیییلی هم صبرم زیاده ولی ممکنه عصبانی بشم

و عصبانیتم هم در این حده که فوقش میگم خودم میدونم چیکار کنم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
منم خودمو  و دکتر و اینترنت بعضی وقتا مامانم .مادرشوهرمم هر چی بگه بعدا میپرسه میگم آره انجام د ...

راست میگه بنده خدا حالا نه جلوی باد کولر ولی باید لخت کنی . پوشوندن اشتباهه

عزیزترینم,دخترم لیلای من،من مادرت هستم…من با عشق, با اختیار, با آگاهی تمام پذیرفته ام که مادرت باشم تا بدانم خالقم چگونه مخلوقش را دوست میدارد هدایت میکند و در برابر خواسته های تمام نشدنی اش لبخند میزند و در اغوشش میگیرد, من یک مادرم هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد… من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشود… تا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد…من نه بهشت می خواهم نه اسمان و نه زمین … بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت را میبینی…من مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را. من هیچ نمی خواهم هیچ … هیچ روزی به من تعلق ندارد, همه روزها ساعت ها و ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من،  با اختیار به عشق، تو را به این دنیای پر آشوب خوانده ام…

بچه خواهرشوهرم کار بد کرده بود گریه میکرد من بستنی میخوام!

مامانش دعواش کرد و گفت هر چقدر گریه کنی بستنی بی بستنی

نیم ساعت گریشو تحمل کردیم که تربیت خواهرشوهرم زیر سوال نره

یهو مادرشوهرم از راه رسید گفت من طاقت گریه ندارم پاشو بریم برات بستنی بخرم

اونم ذوق زده گریش بند اومد

تا شب هم ۲۰ بار دیگه اون کارو تکرار کرد

چون فهمیده گریه سلاحشه برای گرفتن موضع قدرت!

منم بی رو درواسی گفتم مامان جان کار رو خراب کردی اینو براش توضیح دادم

باید یاد بگیرن اونا هم