2777
2789
عنوان

اطلاعات بچه داری مامانت بیشتره و درست تره یا مادر شوهرت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 80 پست

مامانم روشن فکره ولی مادرشوهرم خیلیییی افکارقدیمی داره خیلیااااکه ازنظرعلمی ثبات نداره منم تک تک حرف میکشم میزنم نت قدیمی بودنش رودرمیارم میرم به شوملم میگم اونم میره مامانش روقانع میکنه😁

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
بدون هیچ داد و بیدادی بچه های خوب تربیت میکنه حتی تو بدترین موقعییت ها هم داد نمیزنه

انگار داری مامان منو توصیف می کنی. فوق العاده تر از مامان خودم تو اطرافیانم ندیدم تو کل فامیل معروفه به عاقل بودن و صبور بودن. ماشاءالله خیلی خوب بلده که چطوری یه بچه رو تربیت کنه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار داری مامان منو توصیف می کنی. فوق العاده تر از مامان خودم تو اطرافیانم ندیدم تو کل فامیل معروفه ...

نکنه تو خواهرشوهرمی

بیا بیرون دیدمت😁

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
خدا مادرت رو رحمت کنه     خدا نکشتت. انگولک؟!!!!

مرسى عزيزم

آره بخدا😄

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....