2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 28 پست
نقطه ضعف دستش دادی چقدم مردم ازاره کارش خیلی زشته از نقطه ضعف شما سواستفاده میکنه من بودم به پدر ماد ...

باباش یکی صدبرابر بدتر ازخودش. 

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی یا شوخی ؟؟؟؟؟ شوخی هم باشه باید حدش رو بدونه 

میگفت که شوخی 

ولی تو این 6سال زندگی شش هزاربار بهش گفتم از شوخی بیجا بدم میاد

میگفت که شوخی  ولی تو این 6سال زندگی شش هزاربار بهش گفتم از شوخی بیجا بدم میاد

وقتی شوخی از حد گذشت خیلی جدی باهاش صحبت کن. 

از ترست نگو ، از بدی کار خودش که حدش رو ندونسته صحبت کن

من باشم دعوام میشه باهاش بهش بفهمون ک از این شوخیهاش خوشت نمیاد

فک میکنی دعوا نکردم؟؟؟؟؟؟ ادمیت نداره حرف سرش بشه که

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1949218&slug=بچه-ها-به-من-راي-ميدين-لطفا-كه-من-يه-بار-تو-عمرم-يه-چيزي-ببرم&postId=65016275

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1949218&slug=%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%8A%D9%86-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D9%83%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%8A%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D9%85-%D9%8A%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%A8%D8%B1%D9%85&postId=65016275
وقتی شوخی از حد گذشت خیلی جدی باهاش صحبت کن.  از ترست نگو ، از بدی کار خودش که حدش رو ندونسته ...

نه فقط این موضوع راجب هرچی صحبت کنم میزنه به مسخره بازی و شوخی و ارجیف گفتن و فقط همون یه ساعت اول خوبه بعد میشه همون خری که بوده

من بودم اول یه جور راضیش میکردم بندازه دور،بعد اینقدر جیغ میکشیدمو گریه میکردم به غلط کردن بیوفته

بعدم قهر میکردم

متنفرم از این شوخیا،کولی بازی بعضی وقتها لازمه

منم از همه چی میترسم حتی سوسک شوهرم با اینکه خیلی شوخه میدونه من سوسک ببینم دهنم باز میشه ابروش میره تو ساختمون از این شوخیا باهام نمیکنه

خدایا شکرت هزاربار
من بودم اول یه جور راضیش میکردم بندازه دور،بعد اینقدر جیغ میکشیدمو گریه میکردم به غلط کردن بیوفته ب ...

دقیقا همینکاروکردم ولی چون ماخونمون ویلایی و خونه مادرم ساکن هستیم مادرمو صدا کردم اونم بردش انداخت تو سطل زباله

دقیقا همینکاروکردم ولی چون ماخونمون ویلایی و خونه مادرم ساکن هستیم مادرمو صدا کردم اونم بردش انداخت ...

باهاش حسااااااابی قهر کن

الکی امشب از خواب پاشو جیغ بزن اگه میتونی گریه کن بگو اون ترس هنوز تو دلمه

خدایا شکرت هزاربار
باهاش حسااااااابی قهر کن الکی امشب از خواب پاشو جیغ بزن اگه میتونی گریه کن بگو اون ترس هنوز تو دلمه

الکی نمیخواد من واقعا بعضی شبا از ترس ازخواب میپرم خودشم میفهمه ولی کار خودشو میکنه