2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم واس هرکسی زمان دردا فرق میکنه من واس بچه اولم ساعت یازده شروع شدن و ساعت پنج صبح بدنیا اومد...و اینکه پرستارا هم روشکم فشارمیارن تا کمکت کنن و بچه سریعتر بدنیا بیاد...ولی بچه دومم ساعت 3شب کیسه ابم پاره شدو ساعت 9صبح بدنیااومد

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
همینکه بچه دنیا میاد دیگه هیچ دردی ندداری بلافاصله راحت میشی برابخیه زدنم بیحسی میزنن هیچ حسی نداری

دستشویی رفتن بعدش مشکل نداری؟بچه خودش میاد یعنی با فشارای خودمون یا اولش کمک میکنن

واس بخیه هم بیحسی داره و اصلا نمیفهمی ک تیغ میزنن یا میدوزن..من شش تا خوردم😊

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
دستشویی رفتن بعدش مشکل نداری؟بچه خودش میاد یعنی با فشارای خودمون یا اولش کمک میکنن

چرا اوایل دسشویی و ادرارت نمیاد ولی باید غذا بخوری تا بیاد...ن درد نداره و وتس اومددنشم از اول کمک میکنن

بعداز زایمان دیگه درد نداری فقط اگه بخیه داشته باشه تا چند روز واسه نشستن اذیتی

بخیه هم بستگی به انعطاف پذیریه ماهیچه های پرینه و اطراف داره من تا۲۵ تام شنیدم زایمان کاملا بدون پارگی و بخیه هم شنیدم

طول کشیدن مروسه زایمانم باز به آمادگی بدنی بستگی داره و نسبت سایز سربچه و سایز لگن

تمیرنات تنفسی خیلی میتونه کمک کننده باشه

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍

بعدش فقط درد بخیه ها هست بستگی ب خودتون داره کی بخیه ها بیفته ....

توی ‌سرم آمپول فشار میزنن....درد چندین برابر میشه بستگی ب بدن داره رحم کی بازبشه بعضیا سه ساعته بعضیام مث من دوازده ساعت یا حتی بیشتر..

خود کرده را تدبیر نیست....