2777
2789
عنوان

شوهرم بین من و فوتبال فوتبالوانتخاب میکنه.امشب....

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 30 پست
من و بچه هامم ساعت نه آماده شدیم هر چی منتظر موندیم نیومد.دیگه بچه هام خوابشون برد.یازده ونیم اومد ب ...

آخی بمیرم، نمیدونم ولی من اگه جای تو بودم، خودم گریه نمیکردم ،کاری باهاش میکردم که اون گریه کنه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خیلی افراط کرده دیگه😮😮 من یه بار سر فوتبال دیدن دعوامون شد گفتم از این به بعد هر نیمه فوتبال رو که ببینی ۵۰ تومن از کارتت برمیدارم چون هم عصبی میشی هم منو ناراحت میکنی😁 یکی دوتا بازی پول که برداشتم دیگه شوهرخوبی شد😁😁 من احتمالا پیشگیری کردم شماهم ببین از این روشا میتونی نتیجه رگیری🤔 البته همسرتم خیلی پیشرفته تر از همسرمه

شوهر من وقتایی که تلوزیون فوتبال داره بهم میگه بچه ها رو ببر تواتاق تا اذیت نکنن که من راحت ببینم

بابای منم همینطوریه😞

اگه یه روز نزاریم فوتبال بره غوغا به پا میکنه

بعدش که میادم هرچی عقده از بازیکناش تو دلشه رو ما خالی میکنه

تولدم یه ماه و نوزده روز دیگس😊
چیکارش کنم میگی شما؟ اصلا از دست کاراش نابودم

باهاش که حرف بزنی چی میگه؟

توجیهش برا منتظر گذاشتن شما چی بود؟

ببخشید ولی خودتم نباید کوتاه بیای، اون تو و بچه ها رو دو ساعت منتظر گذاشته نیومده، بعد شما رفتی یه گوشه گریه کردی؟

نمیگم دعوا کنید با هم

ولی واقعا جا داره محکم و با قاطعیت باهاش حرف بزنی

اون حق نداره شما رو دو ساعت منتظر نگه داره و بعدشم هیچی

یه بار بشین باهاش منطقی حرف بزن

خیلی دلم میخواست برم این عروسیه😢 منکه همش با بچه ها تو خونه ام.بهش میگم از وقتی باهات ازدواج کردم همه چیم تموم شد.درسم ورزشم بیرون رفتنام اما تو چی به درست میرسی به ورزشت میرسی با دوستات بیرون میری مسافرت میری اما من بدبخت هر چی یادمه بچه بزرگ میکنم تازه همیشه هم گله داره که من وقتی ازدواج کردم جایی نمیتونم برم و ازاین حرفا هروقت میبینه دوستاش مجردی رفتن بیرون میگه خوشبحالشون درصورتی که خودش بیشتر از اونا مجردی میگرده

باهاش که حرف بزنی چی میگه؟ توجیهش برا منتظر گذاشتن شما چی بود؟ ببخشید ولی خودتم نباید کوتاه بیای، ...

انقدر باهاش محکم حرف زدم که خسته شدم بخدا اولاش که معذرت خواهی خشک وخالی میکه اونم گاهی اوقات میگه تکرار نمیشه اما بازم تکرار میکنه

به نظرتون این چند روزه چه جوری باهاش رفتار کنم که حالش جا بیاد

ببین کارای خونه رو انجام بده، بد رفتاری نکن، شام و ناهارشو آماده کن، همه چیزت به روال قبل باشه ولی سرسنگین باش. باهاش شوخی نکن. 

ببین باهاش حرف بزن ولی در حد ضرورت. نشین براش خاطره تعریف کنی

صدات زد یا کارت داشت جوابشو بده ولی اون حالت سرسنگینیتو حفظ کن

بااااااید بفهمه ناراحت شدی از کارش.