2777
2789

بچه ها شوهرم عاشق فوتباله هم میبینه هم بازی میکنه بخدا خسته شدم خیای وقتا از همه چیش میگذره اصلا همه کاراشو طبق ساعت فوتبالش تنظیم میکنه.امشب عروسی صمیمی ترین دوستش بود دوستی که بخاطر مااز امتیاز وامش گذشت و پولشو به ما داد توی همه شرایط باهامون بود وتنهامون نذاشت.بنده خدا امروز که عروسو برده بود آرایشگاه اومدخونمون ناهارو هم اینجا خورد کلی خوشحال بود که ما میخاییم بریم عروسیش شوهرمم طوری وانمود میکرد که انگار میخواد بره.اون که رفت شوهرمم چندساعت بعدش رفت فوتبال.فاصله ما تا عروسی یک ساعت ونیمه گفت ساعت نه ونیم بازی تموم میشه آماده باشین بیام بریم.رفت و ساعت یازده ونیم اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره منو نمیگی؟😐این خو شوهره منه انگار. رواااااااانیم کرده😏😏😏

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من و بچه هامم ساعت نه آماده شدیم هر چی منتظر موندیم نیومد.دیگه بچه هام خوابشون برد.یازده ونیم اومد به منم محل نذاشت خسته و کوفته از فوتبال توقع داشت ماساژش بدم.منم یه خورده حرف زدم و گریه کردم رفتم بخوابم.صدای گریمو میشنید اما اصلا توجه نکرد.همونجا سرجاش گرفت خوابید

بخدا خیلی زیاده روی میکنه هرروز هفته میره گاهی اوقات در روز دو سه بار میره فوتبال اگه یکی دو روز نره کلی منت سرم میزاره که فوتبال نرفتم در صورتی که نبوده که بره