2777
2789
عنوان

تا چه حد مومنین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 171 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دعا زياد ميكنم وارزوهامو جذب ميكنم اما اهل نمازوروزه واينا نيستم

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

هیچ وقت اونقدر به خودم مطمئن نشدم که بگم مومن هستم.

در از جون همه ی شما ابن ملجم قاتل امام حسین هیچ وقت نماز شبش قضا نمیشد..با سجده های طولانی و....

ولی وقتی از امام زمانت جدا باشی تمام عبادت ها به باد میره. خیلی مهمه شناخت امام زمان

فعلا قهرم بنده با خدا😑

صدامو نميشنوه

ظالما سالمن تو اين دنيا

خيلى وقته منتظره يه اتفاقايى ام 

و خدايى كه صدامو نشنيد😔

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

الان راحت میگیم که نماز نمیخونیم و شاید خیلی از عبادت هامون درست نیست.و کاری رو برای رضای خدا انجام نمیدین

بعضی ادمها هستن وقتی میبینیشون با وجود مشکلات اینقدر با خدا صمیمی هستن فک میکنی ارامشی رو که اون داره یه میلیونر نداره

حسرت اون حس رو میخوری که به خدا داره و باهاش در ارتباطه

برای ظهور امام زمان صلوات 

نمازم سر جاشه اما یه عادت قشنگ دارم اونم اینکه موقع ظرف شستن و تمیزکاری خونه با خدا حرف میزنم اصلا نمیفهمم کی کارام تموم شد انقد حال میده با خدا درباره ی کارای روزمره حرف بزنی 

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.
هیچ وقت اونقدر به خودم مطمئن نشدم که بگم مومن هستم. در از جون همه ی شما ابن ملجم قاتل امام حسین ...

چجوری بشناسیمش عزیزم؟؟😐

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بستگی داره مومنی به چی باشه؟!

فقط نماز و دعا؟؟یا در کنارش انسانیت و حق الناس نکردن

همه یعنی ۱۰۰‎٪... اگه با همه سر موضوعی ارتباط برقرار کردی یا سوال پرسیدی اونوقت به همه نسبت بده ...

من اعتقاداتمو کامل ازدست دادم،خیلی درعذابم،حس میکنم خدایی وجود نداره ،ازم بدتون نیاد بخدا خودم عذاب میکشم،کاش چندسال پیشم بود ک چقدررر حضور خدا رو حس میکردم نمیدونم چیکارکنم درموندم

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم