2777
2789
عنوان

تا چه حد مومنین؟؟؟؟

1523 بازدید | 171 پست

سلام بچه ها عبادت و راز و نیازتون با خدا چقدره؟

فقط نماز یا به غیر نماز هم با قران و ذکر و کار های خاص دیگه با خدا ارتباط برقرار میکنین؟؟

خیلی دوس دارم از تجربه های رابطه های عاشقانه با خدا رو بدونم

برای ظهور امام زمان صلوات 

دل نمیشکنم، بداخلاقی نمیکنم... برا همه دعا میکنم.. ازار نمیدم کسی رو.. دین من اینه..نمیدونم درسته یا نه 😞

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دو ماه قبل زيااااااااااااااد كلا هر ثانيه و همه كارهام بر اساس رضايت خدا بود 

ولي الان حتي نماز هم نميخونم 😊

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ببخشید ولی هیچ قد 😕

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

من کارخاصی نمیکنم تصمیم داشتم از امروز نمازامو شرو کنم زد پریودشدم😑

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
دل نمیشکنم، بداخلاقی نمیکنم... برا همه دعا میکنم.. ازار نمیدم کسی رو.. دین من اینه..نمیدونم درسته یا ...

👍👌🌹🍃🌹🍃

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

نماز کمی دعا  بعضی وقتا قران ولی همیشه حدوحدود رو رعایت میکن از کارهای حرام بشدت بیزارم دروغ نمیگم یعنی مجبور نیستم کاری کنم که بعدا دروغ بگم حلال وحرام سرم میشه ولی یکم از جلو موهام درمیاد ارایش کمتر میکنم