2777
2789
عنوان

تا چه حد مومنین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقاداتمو کامل ازدست دادم،خیلی درعذابم،حس میکنم خدایی وجود نداره ،ازم بدتون نیاد بخدا خودم عذاب ...

عزیز توبه کنی از خدا بخوای حس هاتو بهت برگردون دعات مستجاب میشه.همش وسوسه شیطانه

برای ظهور امام زمان صلوات 
ابن ملجم قاتل امام علی عزیزم منظورت شمر هست

شمر قاتل امام حسین هست عزیزم.

ابن ملجم مرادی کسی بود که توی مسجد کوفه وقتی امام علی در سجده بودن با شمشیر زهرآلود فرقشونو شکافتن

امام علی در زمان خودشون اونقدر مظلوم بودن و مردم.نمیشناختنشون که جز عده ی کمی مردم شادی میکردن که یک خارج شده از دین رو کشتن.

عزیز توبه کنی از خدا بخوای حس هاتو بهت برگردون دعات مستجاب میشه.همش وسوسه شیطانه

شبای قدر چقدر گریه کردم چقدر ازش خواستم دوباره حسام برگرده،وقتی یادم میفته چقدر محرما ک میشد دلم پر میزد برم مسجد چقدر گریه میکردم واسه امام حسین اما الان محرم ک میشه هرکی گریه کنه باخودم میگم چجور گریشون میاد چراالکی گریه میکنن،از خودم متنفرم چرااینجوری شدم اخه،خیلی سخته خیلی رنج میکشم اما نمیتونم برگردم ب اون روزا

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
فعلا قهرم بنده با خدا😑 صدامو نميشنوه ظالما سالمن تو اين دنيا خيلى وقته منتظره يه اتفاقايى ام&nbs ...

اخ گفتی منم دلم شکسته خیلی ادمای حروم خور زندگی بهتری دارن

خودت بیشتر از همه واسه خودت مهم تری😊
شبای قدر چقدر گریه کردم چقدر ازش خواستم دوباره حسام برگرده،وقتی یادم میفته چقدر محرما ک میشد دلم پر ...

لازم نیست گریه کنی گلم همینقدر که به مجالس عزاداری بری ثواب داره  امام حسین محتاج گریه ی من وتو نیست گلم

من اعتقاداتمو کامل ازدست دادم،خیلی درعذابم،حس میکنم خدایی وجود نداره ،ازم بدتون نیاد بخدا خودم عذاب ...

خانم‌گل همین‌ک تو جمله تون نوشتین" بخدا خودم عذاب میکشم"ینی اینکه ب وجود خدا اعتقاد داری

یه رمان‌میخوندم توش میگف ما همه تو آغوش خداییم و از توی آغوش خدا داریم به این اتفاقا نگاه میکنیم پس همیشه خودتو ب خدا بسپار.

دلم آرامشی خدایی میخواهد
منم مثل شمام چرا نمیخونی؟

بعد از ده سال فهميدم پشت اون درهايي ك بسته بود فك ميكردم خدا هست ولي نبود 

اصلا خبري نبود 

ده سال خدا رو خوندمش ولي دريغ از يه بار جواب بدونم دارم راهه درستو ميرم 

من نميتونم چون بقيه ميگن خدا هست منم بگم هست 

من خودم تحقيق كرزم خودم نماز خوندم خودم خواستم برم سمت خدا 

ولي حالا يا خدا منو نميخاد و نميبينه يا.......

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
از چیزی نا امید شدی درسته؟

از به چيز خاص نه 

بعد از ده سال ازش نااميد شدم 

ديگه تموم شدم 

يك چيز هم نه هزار تا چيز ك هيچ كدوم به ظاهر به صلاحم نبوده😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.