2777
2789
عنوان

بنظرتون حساسیتم بی مورده یا نه؟

814 بازدید | 71 پست

سلام دوستای گل😘

من و همسرم مشکلی باهم نداریم و در کل باهم خوبیم همسرم از نظر ظاهر معمولیه و کلا مردیه که دل خوبی داره و انعطاف پذیره عشقو احساسش به من رو خیلی زیاد و جلو بقیه نشون میده و تا به الان که ۹ ساله عقد و ازدواج کردیم هیچی ازش ندیدم و چشمش پاکه اما یه مشکلی که دارم اینه که خیلی زود خانمایی که اطراف من باهاش خودمونی میشن و راحتن حالا این خانما که میگم منظور زن داداشا و دوستای من و خانمای دوستاشن .

یکی از دوستاش با خانمش خیلی مشکل داشت و چند باری تا پای طلاق رفتن تا اینکه با کمک همسرم و من سرزندگی برگشتن. الان خانم دوستش کلا حریم ها رو زیر پا گذاشته و به هر بهانه ای به شوهرم زنگ میزنه یا پی ام میده یا زیادی شوخی میکنه که من بدم میاد و حساس شدم البته اینم بگم که این خانم دوست ده ساله ی منم هست. یکبارم خود شوهرم گفتش که من بدم میاد از اینکه پیام میده و زیاد صمیمی شده اما بازم همونکارا رو میکنه.

حالا چند مورد از رفتاراشو میگم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا وقتی شوهرم جواب پیاماشو نده عصبی میشه و پیگیر میشه چرا جوابشو نداده 

یا مثلا بخواد مسئله ای رو در موردشوهرش بگه مستقیم به خود همسرم زنگ میزنه و دو ساعت حرف میزنه 

البته همیشه میگه داداشمه

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

نمیخواد دیگه ادامه بدی همه چیز مشخصه جلوشو نگیری میاد تو زندگیت 

خیلی رک زنگ بزن دوستت بگو لطفا با شوهر من صمیمی نشو خودشم خوشش نمیاد زمگ اینا نزن بعدم دیگه جواب تلفن نده رابطتتو قطع کن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
شوهرت دیگه جوابشو ده تا در میون بده و کوتاه و سرد جواب بده تا دیگه پیام نده

همینکارو میکنه اما واقعا سمجه اخر یه جا گیرش میاره

جواب پیام هارو نده

زنگ میزنه،خودت جواب بده

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
همینکارو میکنه اما واقعا سمجه اخر یه جا گیرش میاره

پس اون حتما یه کرمی داره.بگو شوهرت رک بگه به من زنگ نزن یا خودت رک بهش بگو شوهرم خوشش نمیاد زنگ میزنی بهش.رودرواسی نداشته باش

مثلا وقتی شوهرم جواب پیاماشو نده عصبی میشه و پیگیر میشه چرا جوابشو نداده  یا مثلا بخواد مسئله ...

به نظر میاد وابسته شوهرتون شده تا دیر نشده دمش رو از ته قیچی کن و بسوزون که دیگه در نیاد..به شوهرت یاد بده بهش بگه از این به بعد مشکلی داشتی به خانومم بگین اینجوری بهتر میتونه راهنماییتون کنه

من جات بودم شمارشو میذاشتم توی بلک لیست گوشی شوهرم اگرم‌میگف‌چی‌شده‌ شوهرت جواب نمیده و‌گوشیش قطعه میگفتم گوشیش‌خراب شده یا باور میکنه یا باور نمیکنه و‌پیش خودش میفهمه ک شما خوشتون نمیومده از تماسهاش

منم شوهرم یه دخترعمه مطلقه داشت وقت و‌بسوقت زنگ‌میزد مثلا باباش با شوهرم‌کارداشت ولی‌اون زنگ‌میزد از شماره خودش و‌....

منم لجم گرفت‌شوهرمو دعوا‌میکردم اونم‌میگف تقصیر من چیه منم خوشم‌نمیاد زنگ‌بزنه خلاصه خودم یواشکی شمارشو گذاشتم توی بلک لیست فرداش‌زنک‌زد بهم‌گفت باشوهرت کاردارم‌چرا گوشیش زنگ‌ نمیخوره‌هرچی‌میگیرم😐منم گفتم خرابه کارتو بمن بگو 

دیگه نتونست زنگ‌بزنه و‌بیخیال شد کلا😂

الانم شده زن یه مرد زن دار ک بچه دار نمیشد😥

نمیخواد دیگه ادامه بدی همه چیز مشخصه جلوشو نگیری میاد تو زندگیت  خیلی رک زنگ بزن دوستت بگ ...

پس یعنی به نظر شما هم حساسیت من بی مورد

نیست 

حتی خوده خواهرشوهرمم با اینکه با این خانم صمیمیه ولی میگه اصلا از این رفتاراش احساس خوبی ندارم

ب همسرت بگو جوابشو نده عصبانی هم شد ک شد

کس مهمی نیس ک عصبانی بشه شما ناراحت بشین

مهم خودتونین

اگه شوهرت نمیتونه خودت مستقیم بهش بگو لزومی نمیبینم ب شوهرم انقد زنگ بزنی و پیام بدی

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷