2777
2789
عنوان

خانمهای راننده لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 44 پست
سه جلسه من عشق ماشینم 

منم عشق ماشینم.خیلی دوست دارم. منم تقریبا با پنج جلسه تمرین دیگه کامل تنها میرفتم. و سال ۸۶ هم تونستم پایه یکم رو بگیرم. و پشت اتوبوس بشینم.  

یاد خدا آرام کننده دلها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین تمرینا  وقفه بیافته بده؟مثلا هفته ای 1 بار تمرین

نه اتفاقا تمرین ذهنی که بکنی. بعدش بشینی پشت ماشین تاثیر خوبی داره. سعی کن دو تا سه روز در میون حتما بشینی. البته اولاش پشت هم بشین. بعدش کمی وقفه خوبه. با ذهنت تمرین کن

یاد خدا آرام کننده دلها

دقیقا مشکل من

انقدر شوهرم میزنه تو سرم اعتماد به نفس ندارم

حالا خودش هیچی نیستاااا

الانم رفته ماشین دنده اتومات خریده

من عزا گرفتم 

نمیدونم اینو چطوری راه بیوفتم. بسکه هم گیر میده بیشتر از ماشین متنفر میشم

الان با اینکه همه میگن دنده اتومات راحت تره، گیییر داده اول ۲۰ جلسه میری دوباره ماشین دنده ای

بعد ۲۰ جلسه میری اتومات تا شااااید راننده بشی

واقعا چرااا باید برم دوباره دنده ای؟

من بابام وقتی دانشگاه قبول شدم واسم یه پراید خرید و از همون روز از خونه تا دانشگاه رو مجبورم کرد تنها اونم اول صبح تو بار گرافیکی بالا رانندگی کنم یه ماه اول سکته می کردم تا برسم دانشگاه هر وقت هم می گفتم می ترسم می گفت حرف اضافه نزن من نمی تونم هم پول آژانس بدم هم پول ماشین ،خلاصه مجبور شدم بشینم ولی بعد یه ماه  شدم یه راننده حرفه  ای

منم عشق ماشینم.خیلی دوست دارم. منم تقریبا با پنج جلسه تمرین دیگه کامل تنها میرفتم. و سال ۸۶ هم تونست ...

وای خوشبحالت.من دوست دارم تا پاییز رانندگیم خوب بشه که دخترمو خودم ببرم مدرسه سرویس نگیرم براش

نمی دونم قبول دارید بعضی مردا خیلی بی شعور هستن من الان بالای هشت سال پشت فرمون میشینم و حرفه ای هستم اما پیش میاد راننده مرده ولی دور از جون همه مردامون گوسفنده از چپ یا راست  یهویی می پیچه جلوت و اعتراض می کنی فحش میده انگار خیابون مال مرداس حالا خدا نکنه خانوم جماعت اشتباه کنن یه جوری به آدم فحش میدن اعتماد به نفس آدم رو زیر سوال میبرن

انگار مردا حق اشتباه دارن ولی زنها اصلا نباید اشتباه کنن