2777
2789
عنوان

خانمهای راننده لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 44 پست

همه دوستان نظرات خوبی دادن.بهترین کار رفتن به کلاس هست.و اینکه تا به نظرت خوب یاد نگرفتی تنهایی رانندگی نکنی که خطرناکه و حتما خودت تنها بودی برا تمرین جاهای خلوت برو و با جاده صاف.من یه مدت مربی بودم. 

یاد خدا آرام کننده دلها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه سوال شما بعد از چند جلسه تمرین خودتون تنهایی رانندگی کردین؟

هر کسی فرق داره یادگیریش.من کاراموز داشتم توی سه جلسه اوکی شده. کسایی هم بودن که با بیست جلسه هم اوکی نشدن.بستگی به استعداد و ترس و علاقه و پشتکار طرف داره

یاد خدا آرام کننده دلها
معمولا بعد از چند جلسه تمرین میشه تنهایی رفت؟

بستگی به خود شما داره. ولی بیشترا بعد از ۱۵ جلسه که تمرین کردن حدودا دیگه میتونن راحت بشینن. مگر کسی که ترس داشته باشه

یاد خدا آرام کننده دلها

من جلسه هفتم باماشین خودمون دیگ تنهایی اینور اونور رفتم روزای اول استرس زیادداشتم 

تاکلاسام تموم شد من دیگ کلا ریلکس شده بودم😍

بار اول افسر ردم کرد سر یه فاصله ی کمتر از ۴۵ سانت

ولی بار دوم قبول شدم از اون پس من هیچوقت از ماشین جدانشدم😆 وای بحال روزی نی نی بیاد دیگ نمیتونم تامدتها رانندگی کنم😣

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
بستگی به خود شما داره. ولی بیشترا بعد از ۱۵ جلسه که تمرین کردن حدودا دیگه میتونن راحت بشینن. مگر کسی ...

اهاااان

من فک کردم خیلی اوضاعم خرابه

فک میکردم زیادی تمرین کردم ولی نمیتونم تنهایی برم

خیلی خوب بوده شاید شما جای خلوتی زندگی میکنی؟

ن اتفاقا شهرما ترافیک میشه وحشتناکه.من کلا اعتمادبنفسم زیاد اصلا اصلا ترس ندارم اصن دنده یک و دو بهم حال نمیده سه چهار بهم حس سبکی میده😀

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪