2777
2789
عنوان

خیلی ضروری های سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 91 پست
عزیزم هر ادمی دلش میخواد بی نهایت پول داشته باشه وبرا بچه ای که عزیز ترین موجود زندگیشه سنگ تموم بذا ...

دقيقا،منم نظرم همينه،شايد اگه همسرم ميخواست بگيره ٥ تومنم هزينه نميكردم ولي چون پدرم هست و دوست داره خوب بخره خريدم حرفتون درسته

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
به هیچ عنوان استفاده از گوش پاک کن نه برای بچه که حتی برای بزرگسال هم خوب نیست ، ایندفعه رفتی دکتر ب ...

جدا نخرم؟اگه خوب نيست نميگيرم پس گوششو با چي پاك كنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا نخرم؟اگه خوب نيست نميگيرم پس گوششو با چي پاك كنم؟

هیچ وقت چیزی داخل گوش نکن فقط لاله بیرونی گوش رو با دستمال پنبه ای تمیز بعد حموم خشک کن ، نه دستمال کاغذی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
انشالله هم پدرتون زنده باشن وهم نی نی نازت صحیح وسالم بیاد بغلت

ممنونم عزيزم،براي شما هم همينطور  

هیچ وقت چیزی داخل گوش نکن فقط لاله بیرونی گوش رو با دستمال پنبه ای تمیز بعد حموم خشک کن ، نه دستمال ...

ممنون عزيزم كه گفتي حتما اينكارو ميكنم نميدونستم  

من جعبه ای گرفتم خوب نیس یعنی؟ البته مامانم جدا هم گرفت

خب بچه وقتی کوچیکه سخته ک براش تاپ بپوشی پیراهن بپوشی شلوار بپوشی هِی باید از سرش رد کنی ادیت میشه تنو گردنش شله و ضعیف

اما اگ جلو دکمه دار و زیر دکمه دار و سرهنه باشه خیلی راحته  و شکم پهلوشونو قشنگ میپوشونه مخصوصا برا اونایی ک تجربه ندارن 

چقد میخوای هزینه کنی؟

نمیدونم واللا...هرچی کمتر بهتر. الان خیلی قسط و قرض داریم. نهایت سه تومن..پرده و لوستر و فرش و اینا فعلا نمیخوام تا بزرگ شه. اتاق جدا براش دارم. 

منكه ضروري هاشو تا الان گرفتم بخدا تا الان شده ٢٠ ميليون تازه فرش و پرده و لوستر مونده،لباسم زمستوني ...

اوووووووه چقد زیاد...نه بابا من انقدرا الان اصلا ندارم هزینه کنم