2777
2789
عنوان

خیلی ضروری های سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 91 پست
راستي لباس هم از اين بسته بنديا نخر  اونا الكي گرونن برا اينكه حكم ترييني دارن  خودت برو ...

اره راست میگه .اگه تهرانی عبدل اباد وانبار اقا بزرگ ارزون تره وبه قیمت عمده میفروشن

عزیزم منم میخوام فقط ضروریات رو بگیرم چون خودمون یعنی من و همسرم داریم سیسمونی رو میگیریم نمیخوام خیلی دنگ و فنگشو زیاد کنم.

من یه ست کالسکه و کریر و ساک گرفتم. مارک ایرانی جنس خیلی خوب با پارچه خیییلی لطیف و خوب شد حدود ۶۰۰. یه گهواره میخوام که هنوز نخریدم میخوام بچمو از اول به خواب با تکون خوردن عادت بدم. 

یه تشک و پتو و بالش هم میتونی خودت درست کنی هم بخری.

یه کم لباس تا ۶ ماهگی کافیه

اگر هم پولت رسید یه دراور کوچیک یا یه کمد هم بخر

دیگه اسباب بازی و اینا اصصصلا نخر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منكه ضروري هاشو تا الان گرفتم بخدا تا الان شده ٢٠ ميليون تازه فرش و پرده و لوستر مونده،لباسم زمستوني ...

چجوری اخه...منم ضروری گرفتم کلا ۳ تومن شد البته لوازم بهداشتیش کامل نیس اسباب بازی هم نخریدم. شوهرم گقت بذار دنیا بیاد خیالمون راحت شه بازم براش میخریم...بعد اینکه فرش لوستر اینا ضروریات نیس ک

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
منكه ضروري هاشو تا الان گرفتم بخدا تا الان شده ٢٠ ميليون تازه فرش و پرده و لوستر مونده،لباسم زمستوني ...

وا بیست میلیون که جهاز یه دختر میشه ، !!! گوش پاک کن چی میگه این وسط😁

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
چجوری اخه...منم ضروری گرفتم کلا ۳ تومن شد البته لوازم بهداشتیش کامل نیس اسباب بازی هم نخریدم. شوهرم ...

اتاقش پرده نميخواد آيا...نميدونم والا،من كالسكه و كرير شد ٣.٧٠٠،تخت كنار مادر ١.٢٠٠،تخت و كمد اتاقش ٦.٥،بخدا يه سرهمي ٦٠ تومنه خب بايد از هر سايز بگيريم ديگه

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
گلم تخت الان لازم نیس اگ نمیخوتی زیاد هزینه کنی ولی کمد خوبه  لباس هم تا۶ماهگ یبگیر الان  ...

من جعبه ای گرفتم خوب نیس یعنی؟ البته مامانم جدا هم گرفت

عزیزم منم میخوام فقط ضروریات رو بگیرم چون خودمون یعنی من و همسرم داریم سیسمونی رو میگیریم نمیخوام خی ...

بنظرم بچه وقتی بزرگ شد به چیزای بیشتری نیاز داره تا الان که بدنیا میاد وهیچی سرش نمیشه.بعدم ادم اینروزا میره تو خیابون یدفعه یه چیز خوشکل چشمش رو میگیره بنظر منم اصلا واجب نیست همون اول کار یه عالمه هزینه کنیم که فقط اطرافیان بیان وبگن به به چقد سیسمونی گرفتن.افرین به فکر اقتصادی عالیتون

وا بیست میلیون که جهاز یه دختر میشه ، !!! گوش پاک کن چی میگه این وسط😁

واجب نيست؟ما يادمون رفته،شامپو و صابون و پودر گرفتم اونو يادم رفته

اتاقش پرده نميخواد آيا...نميدونم والا،من كالسكه و كرير شد ٣.٧٠٠،تخت كنار مادر ١.٢٠٠،تخت و كمد اتاقش ...

مگه اتاقتون از قبل پرده نداشت! خب شما گرونا رو انتخاب کردی من ست کالسکه ۸۰۰ گرفتم مگه کریر چقد استفاده میشه چن ماه اول کالسکه هم نهایتش ۲ سال... که واس منم دو سال ضمانت داره دلیجان ایرانی گرفتم

اتاقش پرده نميخواد آيا...نميدونم والا،من كالسكه و كرير شد ٣.٧٠٠،تخت كنار مادر ١.٢٠٠،تخت و كمد اتاقش ...

عزیزم هر ادمی دلش میخواد بی نهایت پول داشته باشه وبرا بچه ای که عزیز ترین موجود زندگیشه سنگ تموم بذاره واصلا تو پر قووو بزرگش کنه که خدایی نکرده یه وقت خش روش نیوفته ولی خب شرایط اقتصادی خانواده هم مهمه شاید.الان با وجود گرونی توی بازار همه مدل قیمتی وهمه مدل وسیله ای پیدا میشه وهر کس با توجه به توان مالیش خرید میکنه .

مگه اتاقتون از قبل پرده نداشت! خب شما گرونا رو انتخاب کردی من ست کالسکه ۸۰۰ گرفتم مگه کریر چقد استفا ...

چرا داره واي ساده اس بچه كارتوني باشه خوبه،نميدونم حقيقت چون پدرم اصرار داره بگيره مخالفت نكردم

مگه اتاقتون از قبل پرده نداشت! خب شما گرونا رو انتخاب کردی من ست کالسکه ۸۰۰ گرفتم مگه کریر چقد استفا ...

تخت وکمد دختر من شد 450 وسرویس کالسکش شد 200 بقیه اش ام دادم برا بقیه چیزا که کلا یه تومن شد 

واجب نيست؟ما يادمون رفته،شامپو و صابون و پودر گرفتم اونو يادم رفته

به هیچ عنوان استفاده از گوش پاک کن نه برای بچه که حتی برای بزرگسال هم خوب نیست ، ایندفعه رفتی دکتر بپرس

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
بنظرم بچه وقتی بزرگ شد به چیزای بیشتری نیاز داره تا الان که بدنیا میاد وهیچی سرش نمیشه.بعدم ادم اینر ...

آره منم دقیقا به همینا فکر میکنم🙂 میگم دو روز دیگه با بچم میریم بیرون یه چیزی میبینه دلش میخواد همونجا براش میخرم بیشتر هم ذوق میکنه

اصلا برای بقیه چیزی نمیخرم که بیان نظر بدن😏 خودم هرچی نیازم بود و فکر میکردم لازمه خریدم