2777
2789
عنوان

توی عمرم مردی به خاله زنکی شوهرم ندیدم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10291 بازدید | 281 پست
حنا جون این رفتارها همونطور که دوستان هم گفتن، مربوط به یک تیپ شخصیتی میشه، شاید با مطالعه ی بیشتر ب ...

مطالعه کردم و من معمولا تعریف از خود نباشه رفتارام پخته هست و حتی بیشتر از سنم رفتار کردم توی این 7 سال نزاشتم هیچ اختلافی بین خانواده ها بیافته ولی چه کنم که خودم داغون شدم اذیتم دلم آرامش می خواد. باور کن الان من بیشتر از یه مشاور توی این زمینه روی شوهرم راهکار پیاده کردم از بی تفاوتی از تعریف و تمجید از نخبت مکردن از قهر و دعوا کردن هرچی فکر کنی ولی شوهرم خیلی سخته همیشه بهش می گم مثل یه چوب سخت می مونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرشم میکشه ب اینجا ک تو خانوادتو ب من ترجیح میدی😅 چرا این حس رو داره؟ شاید به خاطر کمبود هایی ...

بخدا من هروقت هرچی شده کاری جایی رفتن یا... اول اولویت دادم ب همسرم

حتی بارها بخاطرش بامامانم بحث کردم و خواسته اونو ترجیح دادم ب خانوادم

ولی همسرم حس میکنه چون از خانواده من دخترگرفته اونا نوکرشن و باید خیلی هواشو داشته باشن

ولی بابامامانم یه رفتارعادی و معمولی باهاش دارن

ن بی احترامی کردن بهش و نه زیاااادی از حد تحویلش گرفتن

فک کنم مشکلش همینه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
مطالعه کردم و من معمولا تعریف از خود نباشه رفتارام پخته هست و حتی بیشتر از سنم رفتار کردم توی این 7 ...

خداروشکر که مطالعه داشتی

اگر کسی بهت بگه مثل یک چوب سخت می مونی، حست چیه؟امکان داره تغییر کنی؟

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
مطالعه کردم و من معمولا تعریف از خود نباشه رفتارام پخته هست و حتی بیشتر از سنم رفتار کردم توی این 7 ...

من انقد تحمل کردم ک کلا مشکل پیداکرده بودم یه مدت

فشارخونم همش پایین بود

تب ولرز داشتم

یا مثلا ازشدت فشارعصبی الکی الکی خون دماغ میشدم

میفهمم چی میگی

چون خودم دارم تجربش میکنم

منم سعی کردم اختلاف نیوفته بین خانواده ها

دید خاتواده ها نسبت ب زندگیمون بدنشه

ولی نشد

بعضی اوقات انقد فشارعصبی روم هست ک هرکی بهم نزدیک شه بیچاره میشه

شدم یه دیوانه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بخدا من هروقت هرچی شده کاری جایی رفتن یا... اول اولویت دادم ب همسرم حتی بارها بخاطرش بامامانم بحث ک ...

خانواده ی شما فرقی با خانواده ی همسرتون داره؟

خانواده ی شما فرقی با خانواده ی همسرتون داره؟

از چ نظر؟

بله توی خودم می گردم شاید راست بگه 

بیا واقعی نگاه کنیم به قضیه، واقعیت اینه که اگر یک آدمی به ما بگه تو خیلی با من مهربونی، ما باهاش مهربون تر از حالت عادیمون میشی
و اگر کسی بگه تو اخلاقت خیلی بده، اخلاق ما در رفتارهایی که با اون فرد داریم، بدتر از حالت عادی خواهد بود.

بیا واقعی نگاه کنیم به قضیه، واقعیت اینه که اگر یک آدمی به ما بگه تو خیلی با من مهربونی، ما باهاش مه ...

درباره من ک اینطوری نیس

ولی من اینو روی شوهرم امتحان کردم

بهش میگفتم توخیلی خوبی

خیلی مهربونی خیلی فلانی و...

فک میکرد واقعا هست و ن تنها سعی نمیکرد بهتربشه بلکه احساس میکرد من ازش تعریف میکنم میگم خوبی یعنی ازش شواستفاده شده

سعی میکرد بدبشه

از هر نظر، فرهنگی، جمعیت، مالی، تحصیلات

مادرامون هردوشاغل

پدرامون هم همینطور

پدرامون رابطه فامیلی دارن یعنی ۴نسل قبل از ما یکی بوده

یعنی عمو زاده ایم

ماچهارتابچه ایم دوتا دختردوتاپسر مااول دوتا دختربعددوتا پسر

اونام دقیقا دوتا دختردوتاپسر اول همسرمن بعد دوتا دختر اخرشم یه پسر

ازنظرمالی خانواده من بهتره

درکل خانواده من درسخون ترهستن

ولی من وهمسرم همکاریم وشغلمون یکیه

شوهر منم اینطوریه اگر ازش تعریف کنم وقیح تر میشه 

دقیقا

چراانقد این دوتا شبیهن؟😑

ببخشید ولی به همون اندازه ک ازشوهرخودم متنفرم

ازشوهرشمام متنفرشدم

چون درکت میکنم

دقیقا چراانقد این دوتا شبیهن؟😑 ببخشید ولی به همون اندازه ک ازشوهرخودم متنفرم ازشوهرشمام متنفرشدم ...

بله خیلی شبیه ان

ولی من نمی تونم ازش متنفر باشم دوستش دارم همیشه دلم می خواد رفتاراش خوب بشه خیلی امید دارم میگم شاید سنش رفت بالاتر بهتر بشه اما نمی دونم تا اون موقع می تونم تحمل کنم یا نه